得罪講句,沉迷玩wargame既人性格都有問題!!!2

180 回覆
44 Like 12 Dislike
朱仔成 由香討到高登再到連登 真係一D都無變
砌支槍過萬玩成套gear過萬其實都唔算好誇張姐,定係樓主上次打game俾人m左嬲嬲豬咋

屌溝撚死女啦你

我估你知我真人係邊個

我冇識人玩wargame

依家都無乜心機去溝女lu

你乜水
留名先
砌支槍過萬玩成套gear過萬其實都唔算好誇張姐,定係樓主上次打game俾人m左嬲嬲豬咋

屌溝撚死女啦你

我估你知我真人係邊個

我冇識人玩wargame

依家都無乜心機去溝女lu

你乜水

開頭我以爲你係Wargame telegram group啲人
B哥 Ho ball
B哥 Ho ball

B哥 Ho ball
唔係講緊間唔中玩下wargame果d,係講緊好沉迷果d,著哂全副裝備,支槍又好靚好貴,玩場wargame當左自己真係軍人去打仗咁,超認真,個樣通常都毒毒地。
我之前同朋友join過d wargame group, 出到黎有一班係呢d人,一班係好似我果d間唔中玩下既。咁我地裝備差好遠,結果比佢地sm,當中有女仔,比佢地打到好痛。叫重分隊一半專業一半業餘咁,佢地又唔肯。最後仲搞到不歡而散,總之就on99咁。

你講等好唔專業,我自己同大把人都很喜好full gear , 一o的都唔毒,而且買架餐都好靚好專業,都幾貴。On game時有些好認真,有些就好hea又搞笑又煲煙又吹水乜都有,但有個共通點就係好平和,友愛,同埋好開心。 出得黎玩都係求happy, 或多或少為減壓,但唔係rambo上身,或以為自己做左冷血戰士做判官。 講真,對方死又好,唔肯死都好,笑下hea下又一天,最緊要開心,玩o者好撚死。 人格質素決定一切, 以前年青已經有出來打wargame, 乜玩家都見盡,的確有部份真係超級on9 ,明明係一個群體game, 但殺氣上身,又想出位,又想係人前扮勁,又躁到仆街,成日屌人老母,打game打到想殺人咁,次次都見到有人wargame變打交。 老實講呢類人大多現實生活好失敗,好想借一o的虛擬o既野黎「刷存在感」 !
唔係講緊間唔中玩下wargame果d,係講緊好沉迷果d,著哂全副裝備,支槍又好靚好貴,玩場wargame當左自己真係軍人去打仗咁,超認真,個樣通常都毒毒地。
我之前同朋友join過d wargame group, 出到黎有一班係呢d人,一班係好似我果d間唔中玩下既。咁我地裝備差好遠,結果比佢地sm,當中有女仔,比佢地打到好痛。叫重分隊一半專業一半業餘咁,佢地又唔肯。最後仲搞到不歡而散,總之就on99咁。

你講等好唔專業,我自己同大把人都很喜好full gear , 一o的都唔毒,而且買架餐都好靚好專業,都幾貴。On game時有些好認真,有些就好hea又搞笑又煲煙又吹水乜都有,但有個共通點就係好平和,友愛,同埋好開心。 出得黎玩都係求happy, 或多或少為減壓,但唔係rambo上身,或以為自己做左冷血戰士做判官。 講真,對方死又好,唔肯死都好,笑下hea下又一天,最緊要開心,玩o者好撚死。 人格質素決定一切, 以前年青已經有出來打wargame, 乜玩家都見盡,的確有部份真係超級on9 ,明明係一個群體game, 但殺氣上身,又想出位,又想係人前扮勁,又躁到仆街,成日屌人老母,打game打到想殺人咁,次次都見到有人wargame變打交。 老實講呢類人大多現實生活好失敗,好想借一o的虛擬o既野黎「刷存在感」 !

我就係講緊呢種人
朱仔成呢!

一樣都係扮正常人既憤青

一樣都係扮正常人既憤青

又係巴打你黎撐場 btw你個夜神台幾時開番?
咁鍾意槍就正正經經去玩真槍啦
玩埋啲玩具槍
原本睇post1都唔係幾同意樓主
點知後來睇到朱將軍 同青山院友乞衣怪人講嘢
直線引證真係沉迷wg嘅毒真係好撚恐怖
好驚佢攞bb彈射鳩我

呢種人真係要小心小心
想追POST
有冇巴打有1果條LINK
想追POST
有冇巴打有1果條LINK

得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!
https://lihkg.com/thread/262998/page/1?ref=ios

我就係講緊呢種人

認同
大家都係玩下開心下過下日神
好驚佢攞bb彈射鳩我

呢種人真係要小心小心

好恐怖
黑衣痴線war game撚請進

好撚可憐 比人串到痴左線係咁洗版

傻啦佢緊係唔係咁幼稚, 有少少sense留意就知佢係想將其他post推上熱門, 洗走郭文貴個post啦
黑衣痴線war game撚請進

好撚可憐 比人串到痴左線係咁洗版

傻啦佢緊係唔係咁幼稚, 有少少sense留意就知佢係想將其他post推上熱門, 洗走郭文貴個post啦

好驚佢攞bb彈射鳩我

呢種人真係要小心小心

把現實o既失敗投入呢類咁o既遊戲,的確好易鬼上身。見過唔少on9 出埋刀,可能睇得電影或打槍game太多。
上面有o的講到打起扙上黎點點點仲搞笑。
真槍我有玩過下,第一香港好離地,好難入們,就算去外國消費,都唔平。一般人難得玩下已經算唔錯。 愛槍,喜歡射擊,同心理變態係兩件事。 係人都有情緒,也會憤怒,同埋,著哂full gear 的確係幾hi o既,只係,game 就係game, 連少少理性都冇,明明去玩但搞到以為自己做左特種部隊咁。。。喂! 醒下啦! 問下自己有冇咁o既體能同耐力,同埋了解下乜柒野係police force先。
玩wargame就當自己識打扙,on9
玩wargame就當自己識打扙,on9

😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞