得罪講句,沉迷玩wargame既人性格都有問題!!!2

180 回覆
44 Like 12 Dislike
唔係講緊間唔中玩下wargame果d,係講緊好沉迷果d,著哂全副裝備,支槍又好靚好貴,玩場wargame當左自己真係軍人去打仗咁,超認真,個樣通常都毒毒地。
我之前同朋友join過d wargame group, 出到黎有一班係呢d人,一班係好似我果d間唔中玩下既。咁我地裝備差好遠,結果比佢地sm,當中有女仔,比佢地打到好痛。叫重分隊一半專業一半業餘咁,佢地又唔肯。最後仲搞到不歡而散,總之就on99咁。
搶香!

我決定代養和b代打cc台細蚊仔
https://lihkg.com/thread/263648?ref=ios

歡迎Lm
係個MON前面咬牙切齒 mon實CC台出post
一鍵劉明

黑衣痴線war game撚請進

好撚可憐 比人串到痴左線係咁洗版
wargame撚俾人激兩激就咁激動
會唔會玩緊wargame輸咗/俾人串幾句就用刀殺人
玩wargame但係連最基本嘅冷靜都冇,失敗

俾人抹黑老馮要咁扮曬闊佬懶理咁款咩

笑而不語識唔識

係啦,個個俾人抹黑都要笑而不語啦

因為你係wargame撚,冷靜地靜觀其變唔係咁都要教碼
下下俾人激兩激就鳩衝
義和b又撚狗
好唔要得
利申:愛護動物協會成員
WAR GAME 鍵國
槍唔熟可以教 練習

人會怕死 驚 恐懼感
每分每秒都要戒備狀態令你情神崩潰唔係你識玩war game就受到

玩過真槍 聽過子彈飛過 你就明
槍唔熟可以教 練習

人會怕死 驚 恐懼感
每分每秒都要戒備狀態令你情神崩潰唔係你識玩war game就受到

玩過真槍 聽過子彈飛過 你就明

係 我玩過cso 比人射中都已經驚到死
義和b又撚狗
好唔要得

肯定係撚狗? 上個post好多人回應左架啦
義和b又撚狗
好唔要得

我娛濃署,專撚狗
WAR GAME 鍵國

你真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 你呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用
開2
成個2一個正常論點都無
屌你地我喺葵涌公園1400等撚到而家影都冇隻
WAR GAME 鍵國

你真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 你呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

唔好再笑,朱成深潛左喇
p.s.仲係笑到停唔到
成個2一個正常論點都無

撚狗post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞