得罪講句,沉迷玩wargame既人性格都有問題!!!2

180 回覆
44 Like 12 Dislike
#122我愛Amy • 15h
我鐘意槍鐘意射擊,但唔鐘意打wargame
因為我都讚成樓豬話打wargame 咩都 full gear甚至真品 個啲人係好痴線甚至到咗走火入魔嘅境界
好細個個陣同同學打wargame 我地有女仔係到
對面睇落好pro 又係個啲唔肯平均分散嘅隊話咩要team work 之後射到個女仔,人地都投咗降都繼續full人 人地full返佢就唔知佢啲gear 好撚厚定點係到做不死人
打game 打到咁認真 係唔係真係有咁嘅需要

其實真係唔少依d痴線佬

鍾意射擊但唔鍾意wargame

人地撚真槍/氣槍又話你知
我終於明白大家點解笑波台智障
面係人哋俾 ,那就唔好怪我們不留手了

好驚牙 典樣唔留手 咁腳留唔留?

痴撚線

發覺討論區到最後都係隻揪解決

果然人類都係文明唔到

保家衛國嘛

痴撚線

果然人類都係文明唔到

保家衛國嘛

文明到就冇戰爭
#122我愛Amy • 15h
我鐘意槍鐘意射擊,但唔鐘意打wargame
因為我都讚成樓豬話打wargame 咩都 full gear甚至真品 個啲人係好痴線甚至到咗走火入魔嘅境界
好細個個陣同同學打wargame 我地有女仔係到
對面睇落好pro 又係個啲唔肯平均分散嘅隊話咩要team work 之後射到個女仔,人地都投咗降都繼續full人 人地full返佢就唔知佢啲gear 好撚厚定點係到做不死人
打game 打到咁認真 係唔係真係有咁嘅需要

其實真係唔少依d痴線佬

鍾意射擊但唔鍾意wargame

我追緊上個post 簡返d有討論性既比大家

有勞巴打
得罪講句 沈迷wargame都係有暴力傾向

不服來便
痴撚線

果然人類都係文明唔到

黑衣人 約人先
岩岩追post睇到

自己約人先但時間地點乜都冇

又嚟

上面位港毒巴算係波台比較正常同可以討論

不服來便

LOL + WAR GAME鍵國

不服來便

LOL + WAR GAME鍵國

戒左辣殺驚了
黑衣人約人打架又潛水
係男人就認真約個時間啦 小妹好想睇到你既英姿
#382LadiaBale • 11h
打左十零年game, 做過兩年散客艇仔host,
雖然見過既絕大部份game友都好nice好好人,
但係樓主講果類打game為射人發洩蝦新仔既人渣,
仲有抽離唔到,分唔到乜係現實,乜係遊戲既中二(呢個post都唔少 ),
同埋當自己神槍手槍槍中場場撩交嗌屈人唔認死, 自己又不死既麻煩友,
都稱唔上係個別例子,
由其散客團入面每場大約佔兩成左右, 班人通常都冇乜朋友

我依家打game淨係同識既人玩

有人唔肯拆隊其實可以用唔同規則同gamemode平衡番兩邊, 又或者直程比少幾個人去佢果邊, 不過跟場host九成懶理所以

識有d都係要有人介紹先埋到堆玩 因為好多都怕新仔乜都唔識搞事
點解唔出黎一齊強身健體保家衛國ar
點解唔出黎一齊強身健體保家衛國ar

我有做活力健康操
見到啲人著啲軍服出街 一係瘦到條柴咁 一係就肥撚到隻豬咁
都carry唔到件衫 著黎真係得啖笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞