得罪講句,沉迷玩wargame既人性格都有問題!!!2

180 回覆
44 Like 12 Dislike
黑衣人約人打架又潛水
係男人就認真約個時間啦 小妹好想睇到你既英姿

都係依句,要收錢都買飛黎睇
點解唔出黎一齊強身健體保家衛國ar

我有做活力健康操

打緊bf學軍事知識
見到啲人著啲軍服出街 一係瘦到條柴咁 一係就肥撚到隻豬咁
都carry唔到件衫 著黎真係得啖笑

人地貢獻緊自己出黎保家衛國你憑乜去笑佢?
黑衣人約人打架又潛水
係男人就認真約個時間啦 小妹好想睇到你既英姿

我係佢po留埋link佢都唔敢入黎
算啦
一陣搞到又多單命案就唔好
見到啲人著啲軍服出街 一係瘦到條柴咁 一係就肥撚到隻豬咁
都carry唔到件衫 著黎真係得啖笑

人地貢獻緊自己出黎保家衛國你憑乜去笑佢?

Sor9囉
點解唔出黎一齊強身健體保家衛國ar

我有做活力健康操

巴打你地既家係邊?
隻揪打左未?
算啦
一陣搞到又多單命案就唔好

日日比人恥笑 佢又甘衝動
容乜影爆血管
唔怪得有人話GTA渲染暴力
原來用氣槍射兩下就學到軍事知識
隻揪打左未?

影都冇隻,同空氣打
唔怪得有人話GTA渲染暴力
原來用氣槍射兩下就學到軍事知識

條友原來係痴線Trevor
黑衣仔深潛左喇
#500唉好撚熱呀 • 4h
wargame係冇野ge 真係唔好一碌尻打一船人
不過唔好沉迷曬落去
full gear都冇乜野 正如有d人踢波打籃球著曬波boot帶曬護肘咁姐
係睇果個人性格姐 物以類聚
今次係獨立事件 咁如果班友係行山發燒友你地又會話帶曬裝備行山果d人性格有問題?

屌話打wargame就係變態ge人又係on9
吹到打wargame可以應用係戰場果d又係on9

依個算中肯

但上個post有唔少人講 打war game學多左軍事知識
魚革有事自己唔會死先 話人唔識用槍
我追post都笑撚左出來
佢地當bb彈槍=真槍?

公道講句 樓主開post個標題講明係沉迷
佢講既野 只係講緊沉迷個班 所以我覺得佢冇講錯

根本沈迷一樣野係病態
沈迷wargame有暴力傾向絕對無問題
黑衣仔深潛左喇

睇佢幾時先上水
不過唔好沉迷曬落去
full gear都冇乜野 正如有d人踢波打籃球著曬波boot帶曬護肘咁姐
今次係獨立事件 咁如果班友係行山發燒友你地又會話帶曬裝備行山果d人性格有問題?

依個算中肯

佢地當bb彈槍=真槍?

上個post講左其實兩種可能性有:前軍人打wargame(香港有而種case) 或者 現有軍人打wargame(外國較多) 唔明點解要係咁推向極端 話咩wargame鍵國 根本無討論意義
不過唔好沉迷曬落去

依個算中肯

佢地當bb彈槍=真槍?

根本沈迷一樣野係病態
沈迷wargame有暴力傾向絕對無問題

岩 樓主係討論緊個種病態 放係唔同context都係病態
多數係有人格障礙
小弟打咗年幾 全身gear基本真品 點解我會買真品? 其實旺角有間賣真軍品既鋪 某啲年代既迷彩啲野仲平過買copy 例如小弟而家用緊既ACU 真嘢啲布料又靚啲 你話玩到夜視鏡 真品瞄具嗰啲 我就玩唔起
小弟打咗年幾 全身gear基本真品 點解我會買真品? 其實旺角有間賣真軍品既鋪 某啲年代既迷彩啲野仲平過買copy 例如小弟而家用緊既ACU 真嘢啲布料又靚啲 你話玩到夜視鏡 真品瞄具嗰啲 我就玩唔起

旺角少左好多個類店啦 有部分鍾意打夜晚相對要齊d裝備
冇哂軍事毒撚入黎
不過唔好沉迷曬落去

依個算中肯

佢地當bb彈槍=真槍?

合理,非常中肯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞