得罪講句,沉迷玩wargame既人性格都有問題!!!2

180 回覆
44 Like 12 Dislike
WAR GAME 鍵國

你真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 你呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

唔好再笑,朱成深潛左喇
p.s.仲係笑到停唔到

你驚唔驚出街比退伍軍人打啊
樓主真係好on9
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

相反, 樓主呢D就好快死
WAR GAME 鍵國

你真係好on9

相反, 你呢D就好快死

唔好再笑,朱成深潛左喇
p.s.仲係笑到停唔到

要學蔣囝報警先
黑衣人你唔可以就咁認輸啊! 你一直以來最鍾意既wargame俾入抹黑緊你甘心咩? 你頭先既熱血,舌戰群雄,萬夫莫敵既氣勢去哂邊?
一場wargame都有逆境波啦,你咁易就屈服?你對得住你屋企D槍咩!?到頭來你連自已最鍾意既野都守護唔到啊!!!!!
lm
義和b又撚狗
好唔要得
利申:愛護動物協會成員

肯定係撚狗? 上個post好多人回應左架啦

擺明撚狗POST啦
係到辣慶班WARGAME撚 黎搏認同感
班波台狗真係
屌你地我喺葵涌公園1400等撚到而家影都冇隻

咁堅
岩牙
WAR GAME 鍵國

你真係好on9

相反, 你呢D就好快死

唔好再笑,朱成深潛左喇
p.s.仲係笑到停唔到

要學蔣囝報警先

文明社會 下下講打講殺
成個2一個正常論點都無

撚狗post

好啦樓主個觀點我覺得上個post既正常巴打已經解答得幾ok 而家就係針對個人
義和b又撚狗
好唔要得

擺明撚狗POST啦
班波台狗真係

我洗撚搏認同,我講事實咋喎
義和b又撚狗
好唔要得

擺明撚狗POST啦
班波台狗真係

我洗撚搏認同,我講事實咋喎

你既事實上個post有人已經回左啦

咁堅

黑夜怪人係咪要黑夜先出到黎??

咁堅

黑夜怪人係咪要黑夜先出到黎??

你話呢
好忙,又要撚蔣又要撚條黑衣
想返高登了
想返高登了

好行夾唔送
我終於明白大家點解笑波台智障
面係人哋俾 ,那就唔好怪我們不留手了
樓豬狗咬狗
開到2

話明war game,遊戲黎乍,咁認真
玩遊戲保家衛國,睇漫畫睇上腦咩
#122我愛Amy • 15h
我鐘意槍鐘意射擊,但唔鐘意打wargame
因為我都讚成樓豬話打wargame 咩都 full gear甚至真品 個啲人係好痴線甚至到咗走火入魔嘅境界
好細個個陣同同學打wargame 我地有女仔係到
對面睇落好pro 又係個啲唔肯平均分散嘅隊話咩要team work 之後射到個女仔,人地都投咗降都繼續full人 人地full返佢就唔知佢啲gear 好撚厚定點係到做不死人
打game 打到咁認真 係唔係真係有咁嘅需要

其實真係唔少依d痴線佬

鍾意射擊但唔鍾意wargame
開到2

話明war game,遊戲黎乍,咁認真
玩遊戲保家衛國,睇漫畫睇上腦咩

人地退伍軍人ar
我終於明白大家點解笑波台智障
面係人哋俾 ,那就唔好怪我們不留手了

好驚牙 典樣唔留手 咁腳留唔留?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞