【雲加去留】阿仙奴16-17球迷吹水區 CLV

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
想踢埋歐霸一定要留100分

佢應該唔會走啦
去利同留喺阿咪差唔多

坦白講 以100分既能力去到猁都係做後備多

吓...

又費明奴又文尼 邊有位踢

佢應該唔會走啦
去利同留喺阿咪差唔多

吓...

前面Firmino Coutinho Mane Sturridge Lallana都爭贏佢啦 中場正常都重用Henderson+Can 又無翼衛呢個位

433中場中

佢應該唔會走啦
去利同留喺阿咪差唔多

吓...

有冇睇季中季尾架
勁到 有埋山狗鬥心喎cross又有神鋒水準

埋門有ozil既水準

佢應該唔會走啦
去利同留喺阿咪差唔多

吓...

有冇睇季中季尾架

埋門有ozil既水準

又唔好咁講 奧燒起碼中龍先

佢應該唔會走啦
去利同留喺阿咪差唔多

吓...

有冇睇季中季尾架

埋門有ozil既水準

張伯倫好少射波

佢應該唔會走啦
去利同留喺阿咪差唔多

吓...

有冇睇季中季尾架

埋門有ozil既水準

如果100分識好似禾仔咁走位入波就好了

佢應該唔會走啦
去利同留喺阿咪差唔多

吓...

有冇睇季中季尾架

埋門有ozil既水準

張伯倫好少射波

遠射中柱中眉
How can I trust WOBs opinions when at some point they wanted Harry Redknapp and David Moyes to replace Arsene Wenger.

佢應該唔會走啦
去利同留喺阿咪差唔多

吓...

有冇睇季中季尾架

埋門有ozil既水準

咪就是85m Bale了

佢應該唔會走啦
去利同留喺阿咪差唔多

吓...

有冇睇季中季尾架

埋門有ozil既水準

咁就是85m Bale了
比高域都賣到10m以上
學下野啦阿狗
睇死OOO賣得5-7m

應該吾止掛=.=
But it's sad. To see a manager who won only 3 PL titles in 21 years signed £20m deal. It's so sad. It's depressing actually. We must move on
雲加神級調動
BREAKING: Leicester City winger Riyad Mahrez has asked to leave the club this summer #SSNHQ

佢應該唔會走啦
去利同留喺阿咪差唔多

吓...

有冇睇季中季尾架

埋門有ozil既水準

咁季尾既100分系幾勁既 以前吾色cross pass 傳波又砲彈咁
Mahrez statement:
"Out of the huge admiration and respect I hold for Leicester City Football Club I wanted to be totally honest and transparent with them and have therefore informed the club that I feel now is the time for me to move on.

公開表明要離隊
呢d養唔熟要唔過

上季仲要扮撚晒嘢先好波

利城真係成隊都25 狗

仲有華迪條傻鳩嘅

華迪條傻鳩無球隊要佢啦而家
今年個神射手個榜影都無喎

如果平平地用一二年,理佢二唔五丫,雲加都走

馬列斯30m

2m

佢應該唔會走啦
去利同留喺阿咪差唔多

吓...

有冇睇季中季尾架

埋門有ozil既水準

咁季尾既100分系幾勁既 以前吾色cross pass 傳波又砲彈咁

續約/轉會mode
BREAKING: Leicester City winger Riyad Mahrez has asked to leave the club this summer #SSNHQ

嚟阿吧

嚟阿吧

襟 一齊踢歐霸

吓...

有冇睇季中季尾架

埋門有ozil既水準

續約/轉會mode

禾仔續約mode踢正前

吓...

有冇睇季中季尾架

埋門有ozil既水準

續約/轉會mode

禾仔續約mode踢正前

一年一約啦

嚟阿吧

襟 一齊踢歐霸

Go ar dog la diu
比高域都賣到10m以上
學下野啦阿狗
睇死OOO賣得5-7m

應該吾止掛=.=

比高域係青訓 不嬲青訓+10m
OOO 有5-7m算差唔多啦
L'Equipe claim Giroud has asked Wenger for reassurances that he will play more next season. Lyon & Marseille are interested in signing him.
比高域都賣到10m以上
學下野啦阿狗
睇死OOO賣得5-7m

應該吾止掛=.=

比高域係青訓 不嬲青訓+10m
OOO 有5-7m算差唔多啦

降班個d有冇乜好野俾雲加汁下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞