【雲加去留】阿仙奴16-17球迷吹水區 CLV

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
其實都好既 係呢兩年物色好既教練
暫時都好似無更好選擇

利申:反雲

Tuchel,Allegri,Jardim,Enrique

中間兩個先正,頭尾兩個寧願要老野

其實最好等76

條撚樣去到咁盡
一季兩次5-1
暫時都好似無更好選擇

其實係呢個管理層下
好難搵到比起雲加更好既領隊

睇你點睇
唔計聯賽,歐聯,聯賽盃
其他比賽佢都教得幾好既

咁等雲蛇自己教得啦=.=
暫時都好似無更好選擇

其實係呢個管理層下
好難搵到比起雲加更好既領隊

睇你點睇
唔計聯賽,歐聯,聯賽盃
其他比賽佢都教得幾好既

fap cup 之鬼
留意到好多手足突然轉軚離棄反雲 正25

今日見大家都咁開心
咪一齊慶祝下
撚狗咁撚
撚狗咁撚

撚狗咁撚

Mark Mann-Bryans @MarkyMBryans

Whether you like him or not, Wenger is staying. Personally feel switch in system was the turning point. Great run. Players in best roles.
撚狗咁撚

feel到成班表面係到迷雲慶祝但個心係到喊緊
Mark Mann-Bryans @MarkyMBryans

Whether you like him or not, Wenger is staying. Personally feel switch in system was the turning point. Great run. Players in best roles.

if you can't beat him,join him
雲爺爺永遠都係笑到最後嗰個
反雲狗貼金剛棒啦,唔撚貼唔知你地嬲嬲豬,又輸一場牙

次次貼完咪又係佢地嬲

所剩無幾既反雲唔好自己呃自己啦
而家加入迷雲免一年會費
反雲狗貼金剛棒啦,唔撚貼唔知你地嬲嬲豬,又輸一場牙

次次貼完咪又係佢地嬲

你就喊緊啦

而家加入迷雲免一年會費

不了
我地迷雲唔收25

上個網吹水都要帶住假面具
好慘

而家加入迷雲免一年會費

有少少腦同智慧都唔會迷雲喇
條死老坑教到歐聯都冇得踢啊
最好聽日話續2年約之後即刻心臟病死

上個網吹水都要帶住假面具
好慘

真 咁都要心戰
好多表弟用緊我地手足d ac
真係不願面對
不願面對
真係不願面對

除左欣然接受仲可以點
大家都冇得揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞