【雲加去留】阿仙奴16-17球迷吹水區 CLV

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
黑b 1xm
有埋射術都唔到你買 仲要英人

如果當年買左巴洛迪利會點

西下西下咁 唔會出
[quote]買Aubameyang同Mahrez打返4231

咪撚再打4231啦

奧巴美揚踢r霸

羊去鍠 馬過黎阿

馬係去都去軌啦[/quote]
車回購小魔獸啦

卡叔唔傷都得啦

怕卡叔踢唔返

卡叔算吧啦 打返起個態都要時間

牛奶唔知岩唔岩踢3421個2呢

唔岩都會格硬塞落去

牛奶踢藍斯個位 藍斯踢燒山個位 會岩d

沙卡搭牛奶

好好火

係唔夠人搶
牛奶點頂
[quote]買Aubameyang同Mahrez打返4231

咪撚再打4231啦

奧巴美揚踢r霸

羊去鍠 馬過黎阿

車回購小魔獸啦

DC狗係咪過中超?
1億回購

唔岩都會格硬塞落去

沙卡搭牛奶

好好火

係唔夠人搶
牛奶點頂

半場兩張紅牌一場真空

咪撚再打4231啦

奧巴美揚踢r霸

羊去鍠 馬過黎阿

車回購小魔獸啦

正前買哂兩個都係啱啱夠數,
人地目標衝冠點可能容許長期得一個
似樣正前,仲要計埋傷同水貨

唔岩都會格硬塞落去

沙卡搭牛奶

好好火

係唔夠人搶
牛奶點頂

熱誠飛剷搭救
買Aubameyang同Mahrez打返4231

奧巴幾貴

肯定場場比呢到手足屌到上天 好似基佬咁場場柒下柒下咁入波

羊呢啲又係浪費機會既跑車
牛奶下季番黎都打唔起 就係咁先

咪撚再打4231啦

奧巴美揚踢r霸

羊去鍠 馬過黎阿

車回購小魔獸啦

DC狗係咪過中超?
1億回購

哥狗話一係返馬體一係留隊

冇位佢踢啦如果燒山續
其實打返彈彈波 加個高效前鋒真係可以一戰

冇位佢踢啦如果燒山續

咪撚再打4231啦

奧巴美揚踢r霸

羊去鍠 馬過黎阿

車回購小魔獸啦

DC狗係咪過中超?
1億回購

同啲臭雞一樣即係人工唔夠高,
連泰維斯都世界第一,
比佢世界第一又如何
不過牛奶唔係走架啦咩

咪撚再打4231啦

奧巴美揚踢r霸

羊去鍠 馬過黎阿

車回購小魔獸啦

DC狗係咪過中超?
1億回購

哥狗走即係基沙文去獌

冇位佢踢啦如果燒山續

燒山根本無個合格輪換
得iwobi條垃圾

咪撚再打4231啦

奧巴美揚踢r霸

羊去鍠 馬過黎阿

車回購小魔獸啦

DC狗係咪過中超?
1億回購

死返西甲打茅波啦 d小動作多到

冇位佢踢啦如果燒山續

老野續係得呢條去路啦
你估佢下季會打返343咩
權宜黎架姐

冇位佢踢啦如果燒山續

冇位佢踢啦如果燒山續

燒山根本無個合格輪換
得iwobi條垃圾

yes
收返牛奶盃賽用啦

雖然雲加唔會咁做

咪撚再打4231啦

奧巴美揚踢r霸

羊去鍠 馬過黎阿

車回購小魔獸啦

DC狗係咪過中超?
1億回購

死返西甲打茅波啦 d小動作多到

好左好多啦

冇位佢踢啦如果燒山續

燒山根本無個合格輪換
得iwobi條垃圾

宜家連山狗都走埋,
可能籃斯又要頂埋果個位

Arsenal boss Arsene Wenger has agreed a new two-year contract, extending his 21-year reign at the club.

http://www.bbc.com/sport/football/40073103

冇位佢踢啦如果燒山續

有燒山就唔會有彈彈波
二人足球

Arsenal boss Arsene Wenger has agreed a new two-year contract, extending his 21-year reign at the club.

http://www.bbc.com/sport/football/40073103

屌你老母!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞