【雲加去留】阿仙奴16-17球迷吹水區 CLV

1001 回覆
3 Like 4 Dislike

2016-17

Arsenal till I die

[black]

Victoria Concordia Crescit

[/black]

雲加
雲加

wenger out
wenger 躝
藍斯個下的確係越位
但佢又的確係舉左手示意同埋有收步
只可以講呢個係條例的灰色地帶
根本球證吹唔吹都得
只係今次無吹
走未牙
贏冠軍續3年基本啦
就算輸波都會續1年
wenger out

雲加勾
雲加滾
睇完fa cup 緊係留

手球越位咁明顯仲要嘈
明黑鳩你咁點
同馬高斯阿朗素批鳩比比鳥一樣係爭勝心姐屌你老母

手球係明顯
越位就唔係
呢個情況解釋左好多次
我轟永遠無錯就真既

藍斯跑哂想攞波其實係offside

佢一開始係offside
但見山狗衝入禁區個下已經即刻收步舉手示意無意進攻啦

個波彈入去個陣藍斯仲跑左兩步想射咁

你話第一下彈入去個下都有得講下
第2下山狗帶入去一定無
藍斯舉手散步黎

個波去到藍斯面前佢仲跑左兩野喎
ac係咪諗住成隊換哂
手球越位咁明顯仲要嘈
明黑鳩你咁點

手球係明顯
越位就唔係
呢個情況解釋左好多次
我轟永遠無錯就真既

第2下山狗帶入去一定無
藍斯舉手散步黎

越哂位
手球越位咁明顯仲要嘈
明黑鳩你咁點

手球係明顯
越位就唔係
呢個情況解釋左好多次
我轟永遠無錯就真既

第2下山狗帶入去一定無
藍斯舉手散步黎

越哂位

基本上係我黎睇佢係想射
不過咁岩山狗衝得切上黎
佢個腦又咁岩load得切自己offside先攤大對手話唔想射
如果山狗冇衝上去佢應該射左

第2下山狗帶入去一定無
藍斯舉手散步黎

越哂位

基本上係我黎睇佢係想射
不過咁岩山狗衝得切上黎
佢個腦又咁岩load得切自己offside先攤大對手話唔想射
如果山狗冇衝上去佢應該射左

但佢事實又真係未影響到成個攻勢
最多怪條例灰色地帶
除非條例講明一起步就當越位
Wojciech Szczesny has agreed personal terms with Napoli [Il Mattino]
Wojciech Szczesny has agreed personal terms with Napoli [Il Mattino]

牛幻又走 佢又走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞