【雲加去留】阿仙奴16-17球迷吹水區 CLV

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
豹叔個旅遊post推唔起

旅遊台太廢,依啲搞事Po開係CC台先多人注意,之前吹奏BBA都收咗皮

結衣個po仲推緊
官網足總盃波衫係咪盃賽字?

Thx

冇holding, 食撚屎

至好笑係足總盃衫有甘寶但冇holding

仲有wilshere
https://www.facebook.com/MemoSonBB/videos/226610457829592/

如果用一種無理取鬧既方式批評雲加
証明你唔識波

冇錯喎
無理取鬧方式批評既話
點會識睇波?

旅遊台太廢,依啲搞事Po開係CC台先多人注意,之前吹奏BBA都收咗皮

cc台班傻仔日撚日都上當

是但吹奏下中國,標題有啲5p字同emoji,有人屌你5p就屌返佢正字撚搞事,咁都少人屌嘅話就開第二個啦
想問初入阿po有咩要注意

係人生然家先討論得,唔係嘅話等比人撚

咁你是不是

佢是高富帥,歷史專家,專研究歐洲統一史

結衣個po仲推緊

娛樂台係咁,好多迷結衣會係到屌你
https://www.facebook.com/MemoSonBB/videos/226610457829592/

如果用一種無理取鬧既方式批評雲加
証明你唔識波

結衣個po仲推緊

娛樂台係咁,好多迷結衣會係到屌你

屌你老母呀

下次仲開過

下次仲開過

CC台真係易玩好多
Arsenal to make announcement on Arsene Wenger's future tomorrow.
逝去雲加如何留得住
逝去雲加如何留得住

不要走
Arsenal to make announcement on Arsene Wenger's future tomorrow.

其實講道理咁多數唔續
不過雲加想教到70
而家係迫佢退休

其實講道理咁多數唔續
不過雲加想教到70
而家係迫佢退休

同托迪一齊退休啦

其實講道理咁多數唔續
不過雲加想教到70
而家係迫佢退休

其實續硬架啵
唔好咁多幻想啦
阿狗條龍舟片想點
ozil 好落力
阿狗條龍舟片想點
ozil 好落力

成班on9仔係個陸地度扮扒
阿狗條龍舟片想點
ozil 好落力

喻意下年爬頭
阿狗條龍舟片想點
ozil 好落力

喻意下年爬頭

排名如逆水行舟 不進則退
bbc講左續
阿狗條龍舟片想點
ozil 好落力

喻意下年爬頭

阿狗條龍舟片想點
ozil 好落力

喻意下年爬頭

ozil 學定中文想轉會中超
續就續硬架啦,睇下續一年定兩年架姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞