肥蛙郭敏華 熱烈慶賀中國奪金

1001 回覆
3639 Like 429 Dislike
你柒到畀打手追擊返
我柒左 我認
但點柒都唔夠国貨華柒
今次好似連千字文都無 得story一句對唔住就算 想低調處理搏人唔記得
最撚憎就係佢同小妹
啲畫工10年都無進步過 停留係小學雞程度
完全係呃飯飯
肥蛙六人留下了正評
哇 條片幾正喎
明明條入面係藉由琴晚肥蛆ig 事件
而講起肥蛆平時衰埋啲臭料
點解打手可以仲死咬片主係指責顏色立場
到底有冇睇片架?

on撚99 幾時有鬥黃
係佢自己腦殘唔識分國旗區旗先
點解會spin左去鬥黃
死八婆而家仲吹雞幫自己洗白
賤種臭貨黎
條友一開始就人講鬥黃已經錯哂呢單野關鬥黃咩事 完全係肥蛙衝出嚟柒完又要屈人say sorry 然後自己一句ig story「對唔住」就當無咗件事
知自己理虧就spin去鬥黃
咩人就痴咩fans
大家都係弱撚智
痴痴呆呆坐埋一枱
因為肥蛆既其他衰嘢冇爭論空間
唯有轉移大家注意力囉
成撚日講黃黃黃
其實係佢地先最鍾意拎個立場出嚟講出嚟擋
個留言有樣野講得啱呀,講啲唔講啲
唔講晒国貨華啲衰野,剩係講少少
緊係畀人誤會啦
要講晒啲衰野先得架嘛,唔係其他人唔明
剩係畀啲打手spin去黃藍去駁返轉頭
其實就駁唔到国貨華抄襲先拎條黃底牌出嚟擋
高手紹可以出條片講国貨華啲衰野
相信好多人都樂意畀料
国貨華就最鐘意柒咗/衰咗>兜>兜唔到就千字文反省初心>繼續抄
佢啲護蛆手就最鐘意一嚟就話国貨華係黃
物似主人形,都係鍾意兜嚟兜去

根本講緊佢抄襲同用錯旗
片主pin this
入面大把国貨華臭料,請你慢慢享用花生

肥蛙侵權抄襲實碌(10):老虎狗郭敏華起身做嘢喇
https://lih.kg/2620034
每次肥蛆係ig po千字文
見到留言區有一大抽中小學雞講:蛙姐~多啲休息!注意身體!我哋知你好努力架啦!支持你之類既說話

呢班友仔明明係被国貨華呃得最甘個批人,就算知道肥蛆柒左,但都依然心甘命底咁支持肥蛆,係粉屍眼中黑都變成白。
係真愛呀屌
爹親娘親不及華大媽親
https://youtu.be/KoCmptG6bHI

呢條片既片主屌曬所有批評肥蛙既人既老母!!

片中提及肥蛙係連燈被人開post批評年宵食黃水既事,
片主不斷反對肥蛙既聲音spin去黃藍之分,
佢到底有冇睇清楚個post係講肥蛆啲乜嘢?

肥蛆係衰在抄襲+拎抄襲商品去年宵牟利+事後道歉又反口,淨係肯話自己知道錯
再加埋肥蛆平時柒開啲臭料
如果肥蛆本人冇做出咁多柒事
就唔會被人cap曬咁多證據恥笑佢啦

至於片主係片入而不斷屌人老母
片主呀片主
不如你認真咁去邊度了解成件事,先再出黎拍片屌大家老母啦
一知半解就衝出黎做護蛙手
只會同你隻主子肥蛆一撚樣柒咋

片主屌人老母咁開心呀啦?!
屌左幾起10+次喎
爽唔爽呀?
而家我屌返你老母呀
我屌你老母冚家剷 屌到你老豆老母都仆直瞓棺材
所以佢哋兩個先做到frd
咁小事都發到咁大

唔係一時激動打錯會係咩

轉個角度諗 就算佢係愛蟈

都唔會咁傻仔打係story博人屌啦
呢啲咁嘅mk 樣都做youtuber
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞