肥蛙郭敏華 熱烈慶賀中國奪金

1001 回覆
3639 Like 429 Dislike
Hei gor 成日無套食女
都唔知隻臭蛙有冇性病
佢最賺錢唔係年宵,係贊助商啲廣告,所以罷買佢代言嘅產品,等廣告商唔再搵佢賣廣告,佢就可以收皮
臭貨華要步蝦乾後塵
生仔轉型都無撚用 臭貨華養出小粉紅
諗起台灣個婊姐
口講支持同性戀
但 同性戀結婚投票日去咗旅行

同埋選總統投票都係去咗旅行
佢真名第一次聽
可唔可以打到狗妹Lizzy Daily永不超生?
唔想再見到佢阿哥元朗總督察打壓香港自由
但狗妹係韓國風流快活

10. 譚仔三哥
臭貨華新年時同三哥合作出肥蛙利是封

冇ac都可以做cd rom 既
Sd ig/fb

推撚到佢仆街
本身就係學蝦乾想轉型行知性風
點知2個都收左皮
佢同国貨華一定可以做到好好朋友
一擔啖
我都想知點解大家會放過佢
扮嘢撚呀ig 打完個emoji 仲要放大咁多step 都可以唔發覺個國旗錯咗。一句認自己中國人咪乜都搞掂啦。
支那蛙
雞乸咁大個旗話打錯,邊個信?

我唔信呢d戇鳩解釋
只會認定佢唔係故意都係潛意識打出嚟
其實佢幾歲
佢再拎黃嘅旗號嚟賣嘢show 呢張圖出嚟屌醒買佢啲淘寶貨嘅傻閪
講真話都唔撚俾
今年27
真不愧為連衛兵同琴日穆家駿一模一樣,捉到小小把柄就無限上綱上線,睇死你地如果真係怪錯人一樣學穆家駿鳩縮扮冇事。

平日佢開po你唔講?重要日子佢開po關注你唔講?反正都係選擇性失明姐,有位入佢就狗衝呀嘛,都冇人知你係乜水架啦。兩件事係冇關連架,就係想話你雙重標準姐。

我唔知佢點解㩒到中國旗,更唔打算幫佢解釋。單純想講,你哋好真係搞笑,黃嘅全部要聖人,唔可以犯錯,言行舉止統統要政治正確,講錯一句就偽黃,要查家宅,起底,杯葛,所有解釋都係亂噏。如果你係狗就算,反正冇腦。但如果你係同路人,唔該你合埋你把口,收埋你對手,多啲用個腦思考下你講緊乜做緊乜。唔好依頭鬧穆家駿正仆街,個頭又批鬥邊個KOL 唔夠黃就係偽黃

在此我希望連登每個使用者都可以有腦學識思考,唔好比人帶風向
打咁大篇野有得比你屌咩
想佢收皮好耐
Hi Timy?Gordon?
你嘅質素淨係識諗依啲都唔怪你嘅
班人見狗妹有repost/share文宣就當係自己人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞