肥蛙郭敏華 熱烈慶賀中國奪金

1001 回覆
3639 Like 429 Dislike
相信最後一段會幫到你
我唔知佢點解㩒到中國旗,更唔打算幫佢解釋。
咁你打咁撚多野托咩
推到佢收皮ok? 呢啲垃圾mk妹仲想賺香港人錢
其實第一個帶風向既人就係肥蛙本人
冇佢 就唔會有呢個post既存在

肥蛙係抄狗黎
唔單係因為呢單野先屌佢
兩個emoji隔撚到鬼火咁遠喎除非佢個支那emoji同港旗都出現喺鍵盤常用嗰度即係呢排9成撐開中國隊
仲有嗰story鬼死咁大隻字,唔好同我講係睇錯㩒錯意識反射呃唔撚到人
打曬咁段野 扮中立咁幫肥蛙
唔知佢係打手定係肥蛙既軍師呢
點都好,無阻我想同佢做愛嘅慾望
gordon係邊個黎佢啲兵仔嘅名係咪a-z有齊
諗住政治正確,實無死
狗....改不了食屎
Gordon就係蛆妹平時ig 留言區既頭號粉絲
佢有個YouTube Channel表演音樂

Timy就真係正宗肥蛆軍師啦
之前年宵抄襲個啲公關都係Timy教路
肥蛆自己係ig live入面講既
當時Timy仔係live入面仲一直留言
好似驚死冇人睇到佢咁款
做得人啊媽咁大個人都唔識尊重版權
鬥紅先係正確路線!放上微博話香港you tuber肥娃po 咗國旗出嚟竟然話po錯唔承認自己係中國人,班小粉紅實屌到佢飛起,到時肥娃內外都不是人
有選擇性失明嗰個係你呀,平時佢做埋曬啲衰嘢鐵證如山你唔講?
我地唔係屌佢黃唔黃,
係屌佢抄嘢拍垃圾片扮可憐扮勤力
但今次佢連香港旗都搞錯已經唔係黃藍問題咁簡單,係佢有冇尊重過呢個地區,佢只係當香港係搵食地方,當香港人係水魚
幫佢講嘢都要講得有說服力先得㗎
福正?
呢條臭閪正仆街
啲偽善大愛撚
一講襯佢係狗妹 (元朗總督察親妹)
又會拎前線手足狗仔比較

屌曬班人老母 其他手足有貢獻
有經濟壓力逃離唔到狗爪

個狗妹 Liz 結婚咪照請佢狗哥出藉
佢會del咪即係等於佢真係po錯囉
你估會唔知po咗國旗會比人屌咩
一睇就知你乜都無睇過就屌人

第一頁已經有:
肥蛙侵權抄襲實碌(10):老虎狗郭敏華起身做嘢喇
https://lih.kg/2620034

呢條女平日開po都有人講, 仲要唔只柒咗1次,柒咗好撚多鑊 唔通次次都無心之失?

每次都有人講,你係今次先見到就唔好以為剩係今次先得㗎
仲要無人講過佢黃,個個都知佢係港豬嚟 詳情唔該善用下你對眼閱讀下

唔該你用多啲對眼 睇多啲前文後理先屌人
咁樣就叫亂帶風向? 個風向一直都吹緊叫肥蛙收皮

唔該你唔好一知半解就衝出嚟屌我哋分化/帶風向
玩音樂嘅竟然聽蛆妹呢啲五音不全autotune嘅人
想講蛆妹首新歌真係好撚難聽,聽完想洗耳
呢張都係抄 詳情可以入去佢啲追擊post
仲要成日影住佢對波…想點
飛機場都要show off
蛙姐表示已經知你係邊個了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞