肥蛙郭敏華 熱烈慶賀中國奪金

1001 回覆
3639 Like 429 Dislike
LM仲有幾個月 條臭閪咪使旨意出嚟呃黃圈錢
cls
的確係有肥蛙個post先導致有依個post,但我唔同意佢嘅行為係「帶風向」。如果個風向係引人鬧佢,咁我又或者可以認同。
唔知佢會唔會學佢條仔咁冇品公審係ig dm批評佢嘅人呢
臭貨 臭貨 福頭汪汪唔憤氣
不如你諗清楚你想講咩先啦
對唔住,冇預計到你嘅智慧未能幫你理解篇文章。請你睜大你對閪眼,睇清楚全文最長嘅第三段。如果咁都睇唔明,可以試吓叫屋企人搵個專業人士幫你做智力測試,相信你有潛力攞更多社會問題。加油
證明佢心底同潛意識仲係自豪係中國人,露哂底了
蛙妹自己story就打🇭🇰
做咩唔提下家姐呀
成10分鐘先畀followers提
大陸閪姊妹 扮都扮全套啦
唔怪之得
兩個支那賤種垃圾夫妻
繼續兜啦咁撚鍾意用蝗語用蟈旗
不意外啦
條垃圾蛙仔用d 大陸terms 作歌
走起走起
屌你老母咩
講乜撚野本土姐
住天水圍正屋村垃圾
用埋d 支那terms
索性返去參加中國好hip hop 啦
仆街蛙仔
風向由2019年開始都係叫佢收皮, 所以呢個po係引人鬧佢,加速肥蛙收皮 多謝你嘅認同

肥蛙:thank
大中華gang gang

龍的傳人福正 大灣區rock star
條女真係好撚索呀!!! 好想廝開佢條裙,一手扯撚爛佢條底褲 !!! 一口吸落去佢隻美鮑仔度係咁吸啜!!! 條利伸到最盡把佢陰道內所有蜜汁同閪屎全部奶乾淨!!! 連佢閪邊o的油都要奶埋!!! 兩隻手大大吸手狂搾佢對小胸部,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條巨撚入佢個口度!!!頂佢吊鐘!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野屌落佢個淫閪度!!! 之後插完屎窿!!!!再插佢個口迫佢食返自己o的屎!!! 屌緊佢個口時,用三條手指插入佢個閪度係咁了!!! 最後插到個閪最盡射精!!一定要搞大佢個肚!!!
屌 有乜可能會認錯or㩒錯
但係李福正條白粉佬肯埋單
諗住娶郭敏華條中國雞返去佢間天水圍公屋夜夜笙歌再生埋兩三隻支那小賤種
當樓上巴打真心為黃圈好
唔批鬥唔分化
咁咪助長国貨華呢啲垃撚圾KOL

真心国貨華唔止今次呢單野柒
建議睇下懶人包(雖然好撚長)
就算佢真黃都好,都掩蓋唔到佢抄襲呢個事實
點解要支持一個抄襲+屢勸不改嘅人
已經比咗好多機會佢,佢自己都話會保持初心
初心條撚咩

其實啲妹豬可以支持下其他黃嘅插畫師
都好過支持呢個抄襲嘅人
死臭雞
国貨華係淘寶大師黎架
第一代淘寶集運大師
勁唔勁?
佢係中國雞 唔好拉埋其他無辜女性落水
唔講黃藍,但真係戇鳩
国貨華:Thank (多謝)
She says yes(過去式)

戇鳩都唔係第一日嘅事
肥蛙出呢個story係工作需要?
mirror同肥蛙都抵俾人屌唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞