肥蛙郭敏華 熱烈慶賀中國奪金

1001 回覆
3639 Like 429 Dislike
點會呢
越戰越勇就有佢份
年宵唔洗搵食呀?

過多一排 佢又會出黎話改過自新
日日堅持早睡早起+勤力練習~畫畫
再post ig勵志正能量既千字文
年尾又會繼續話自己好忙好多嘢做
新年就出年宵攤檔搵錢
Sorry who is it?

黃就大撚晒?
更莫講佢呢啲港豬分分鐘黃都唔撚係
你班人剩係幫佢平反黃唔黃呢樣野
點解唔幫佢平反埋抄襲呀?
因為冇得平反,係事實?
講咗好多次,一直都有機會畀佢改
但佢好堅持要抄襲,保持抄襲初心
如果黃就可以抄襲/做衰野
咁大把人一早原諒呀marco哥啦
又鬥 笑撚死人咩 連登仔
點解咁都可以有28頁
我唔知佢點解㩒到中國旗,更唔打算幫佢解釋。
荷蘭叻:我唔知我睇唔到
又要扮唔知又衝出黎扮中立撚兩邊打五十大板
你係153隻super狗?
Mon po国貨華
不如講下點樣打錯法啦
講到咁撚堅定
定請軍師諗下點樣幫手兜
打完啲字都要放大架喎
做咁多步驟都睇唔撚到
身體是誠實的
愛国冇罪架,大大方方認咗佢啦
我地可以幫你手話畀多啲人知你咁愛国
已unfollow
自殺po
好叻囡
頒獎禮都升區旗 佢扯国旗
威撚到
一睇就知係港豬死mk妹
見而家後生多數黃,自己就扮黃關心政治
笑死,一個唔覺意就出事
錯emoji笑死人咩,仲要錯三獲
真係黃嘅根本一見到支那旗已經屌出聲,又會唔為意禁咗支那旗仲要三次
唔覺佢係藍絲
免得賤種華又spin
只係黃都有唔好嘅人姐

阿国貨华姐日日柒月月柒
唔知佢仲有幾多藉口同衰幾多野?

賣淘寶,年宵不合作, 抄畫,抄片,食藍店,上連登引戰,po錯旗, 仲有無
乜水嚟點解一個乜水 兒登仔都可以討論咁多頁
根本就係成日打開中國國旗emoji
一開emoji就會顯示「最近使用的emoji」
死兜爛兜
GEM都認香港啦 以為自己邊個
之前肥蛆拍過一條叫審判蛙姐之20項罪名 等我再幫佢諗過
真 • 審判蛆姐之17項罪名
(1) 隻柒蛆係抄嘅
(2) 係連登用yepi呢個名搞到痴線西不停鬧交 引發yepi之亂
(3) 參加黃圈年宵 但只顧自己可以盡cap班盲粉嘅錢 唔願意配合場地安排 搞到有狗去個場
(4) 當觀眾盲同on9 化住妝full mask 成塊嘢黃色 明明係粉底 話係塵
(5) 當人地話緊佢 係連登用yepi呢個名 篤個frd creamy出黎 話creamy都係咁 點解啲人唔話creamy
(6) 疑似非法係工廈過夜訓覺
(7) 賺賺埋埋咁多錢都唔交返間公屋出黎
(8) 區議會投票唔係香港 叫人投票 扮自己投左
(9) 搭Uber 的士唔攬安全帶 仲要拍片擺上YouTube俾人睇
(10) 文盲不學無術去做升學講座嘉賓
(11) 每年年宵啲劣質product賣到貴一貴cap水
(12) 連香港區旗同中國國旗都唔識分
(13) 拍片題材抄人不特止 連講嘅嘢都要抄 咩不鼓勵 不批評
(14) 次次做錯 包括抄襲 比人批評都扮受害者 對住班fans扮可憐博同情 之後等件事淡左 就archived啲post 當冇事發生
(15) 賣洗頭水廣告 講到用完柔順不毛燥 但佢啲頭髮勁乾燥 呃啲妹妹仔fans用完會有用
(16) 咩都左抄右抄 俾人識穿咗先講返個原創者係邊個
(17) 作為抄插畫師 成個月都冇出過佢隻指蛆嘅post 又要掛住插畫師個名銜
肥娃定肥媽
升學準備搵個讀唔成書
不如直接認自己心底洗左腦係中玉人咪算
柒到咁樣點幫
你而家唔係返學錯口叫老師做老母喎
係對住鄭匪叫老母喎
點會呀
點樣先會呀
不如教下我
一定要推撚到個臭貨仆街
身份認同係需要發自內心
哩件咪又係垃圾一件
咁都可以話撳錯…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞