[IOS/AN] 少女前線 槍娘[31] 日日重建416

1001 回覆
3 Like 13 Dislike
入左T點等左成個鐘都未有...

?

諗左入T點課金,等左成個鐘都未LOAD到D T 點

唔係T點,係用paypal買mycard

T點 同mycard應該都一樣啊?
買mycard都好似係轉做T點wo

mycard算大公司,處理海外交易速度理論上快

T點係天下,我諗慢d
tier幾都冇用 唔鍾意都係會去執倉

Agger 英皇掃地中

Agger 英皇掃地中

v衝掃地

Agger 英皇掃地中

v衝掃地

Agger 英皇掃地中

v衝掃地

M37仲未練

呢個係認真定點⋯⋯

係咪之前張圖

有咩問題?

G41呢?

佢都冇
G11係for reference only

俾埋佢嘛
可能以後會抽到
G41同tar應該都係tier 1
M4a1嘅話..

懶得打
仲有好多

應該整個表放首頁
以免每次有人問都要答一次

呢個係認真定點⋯⋯

係咪之前張圖

有咩問題?

G41呢?

佢都冇

俾埋佢嘛
可能以後會抽到
M4a1嘅話..

懶得打
仲有好多

應該整個表放首頁

你覺得有人會睇第一頁?

呢個係認真定點⋯⋯

係咪之前張圖

有咩問題?

G41呢?

佢都冇

俾埋佢嘛
可能以後會抽到
M4a1嘅話..

懶得打
仲有好多

應該整個表放首頁

你覺得有人會睇第一頁?

我有嫁...

有咩問題?

G41呢?

佢都冇

俾埋佢嘛
可能以後會抽到
M4a1嘅話..

懶得打
仲有好多

應該整個表放首頁

你覺得有人會睇第一頁?

我以前有睇架
雖然我都咁覺得
不過至少可以答佢:「睇首頁啦!」

Agger 英皇掃地中

v衝掃地

M37仲未練

正確玩法

Agger 英皇掃地中

v衝掃地

M37仲未練

正確玩法

有咩問題?

G41呢?

佢都冇

俾埋佢嘛
可能以後會抽到
M4a1嘅話..

懶得打
仲有好多

應該整個表放首頁

你覺得有人會睇第一頁?

我以前有睇架
雖然我都咁覺得

等肥牛復活搞
以我經驗 建議新手唔好日日剩係造4槍
我頭1個月就日日盡造 第一隊就已經4隻5星 1隻4星咁練 升到五擴都冇卡過核
另外仲用核擴過一D唔用既槍 例如416

新手第一個月係歐洲期,果時真係好爽

係咪我acc有人玩過?
點解我feel唔到歐洲期

佢都冇

俾埋佢嘛
可能以後會抽到
M4a1嘅話..

懶得打
仲有好多

應該整個表放首頁

你覺得有人會睇第一頁?

我以前有睇架
雖然我都咁覺得

等肥牛復活搞

求你地下個post用翻呢個,支持環保,善用資源

[IOS/AN] 少女前線 槍娘[31] 少女前線 之 FBI is watching you
https://lihkg.com/thread/262920/page/1?ref=ios
我頭1個月就日日盡造 第一隊就已經4隻5星 1隻4星咁練 升到五擴都冇卡過核

係咪我acc有人玩過?

那個了唷

佢都冇

俾埋佢嘛
可能以後會抽到
M4a1嘅話..

懶得打
仲有好多

應該整個表放首頁

你覺得有人會睇第一頁?

我以前有睇架
雖然我都咁覺得

等肥牛復活搞

[IOS/AN] 少女前線 槍娘[31] 少女前線 之 FBI is watching you
https://lihkg.com/thread/262920/page/1?ref=ios

佢都冇

俾埋佢嘛
可能以後會抽到
M4a1嘅話..

懶得打
仲有好多

應該整個表放首頁

你覺得有人會睇第一頁?

我以前有睇架
雖然我都咁覺得

等肥牛復活搞

31+1=31

G41呢?

佢都冇

俾埋佢嘛
可能以後會抽到
M4a1嘅話..

懶得打
仲有好多

應該整個表放首頁

你覺得有人會睇第一頁?

我有嫁...

我新玩個時都有睇
就係睇左話PPK係2星戰神走去練
問完先知新手唔應該升HG

佢都冇

俾埋佢嘛
可能以後會抽到
M4a1嘅話..

懶得打
仲有好多

應該整個表放首頁

你覺得有人會睇第一頁?

我以前有睇架
雖然我都咁覺得

等肥牛復活搞

好慘

G41呢?

佢都冇

俾埋佢嘛
可能以後會抽到
M4a1嘅話..

懶得打
仲有好多

應該整個表放首頁

你覺得有人會睇第一頁?

我有嫁...

我新玩個時都有睇
就係睇左話PPK係2星戰神走去練
問完先知新手唔應該升HG

咁係咪要改改佢?

係咪我acc有人玩過?

那個了唷

一黎就整把G11用哂d運
抵啦

懶得打
仲有好多

應該整個表放首頁

你覺得有人會睇第一頁?

我以前有睇架
雖然我都咁覺得

等肥牛復活搞

好慘

要開987層就應該放link

係咪我acc有人玩過?

那個了唷

抵啦

抵死
我2000造先出G11
TIER GOD: G11(5星)
TIER 1:AR15(4星), LOLI(4星)
TIER 2: FNC(3星)

Ar15有咁勁

係咪我acc有人玩過?

那個了唷

抵啦

抵啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞