[IOS/AN] 少女前線 槍娘[31] 日日重建416

1001 回覆
3 Like 13 Dislike

修復營地 姐係修復欄位數

其實唔洗開都冇問題, 4個位夠用, 我玩到依家都仲係4個位

同埋開梯隊, 開到第6隊唔係480+880咩?

咁我記錯了,攞住10隊成日唔記得開初有幾多位

印象中初始2隊, 升lv再解鎖多2隊
唔該哂大家
唔該哂大家

added, btw NTW 唔好用核擴, 有更好嘅就即刻換走佢
唔該哂大家

added, btw NTW 唔好用核擴, 有更好嘅就即刻換走佢

追求回報率既,步槍單練一支M14夠
唔該哂大家

居然係咁,仲諗住練爆佢...

我E家 AR 小組有 M4A1, SOPMOD II 同 AR-15

4星有FAMAS同利貝羅勒

5星得支NTW, 係咪之後都唔唔好再用核擴?
唔該哂大家

我E家 AR 小組有 M4A1, SOPMOD II 同 AR-15

FAMAS唔好升住
後期冇用
個人隻NTW係用核上五擴
不過你升M14先, 易擴又好打咁多
唔該哂大家

日常推圖唔會去到ntw開技咁耐時間,所以先提你唔好訓身,famas都一樣。
唔該哂大家

係 同埋前期AR小隊都唔洗練 隻game有唔少2* 3*戰神 夠你邊打前期邊賭槍 賭到有好野先慢慢替換
唔該哂大家

FAMAS唔好升住
後期冇用
個人隻NTW係用核上五擴
不過你升M14先, 易擴又好打咁多

佢有利貝loli係咪可以棄m4a1
有無抽到fnc?而你既SMG有無蝎子/斯登?
有冇人個FRD LIST係未滿可以CARRY我

ID?

好悶
咁我係咪練錯哂

貼下我E家有咩

一梯

二梯
隊長 我看不到屎
咁我係咪練錯哂

貼下我E家有咩

一梯

二梯

咁我係咪練錯哂

貼下我E家有咩

一梯

二梯

自膠死左圖

呢個倉庫有啲慘
咁我係咪練錯哂

貼下我E家有咩

一梯

二梯

自膠死左圖

加油
仲早,唔係輸好多
呢個倉庫有啲慘

玩左兩日
仲早,唔係輸好多

求教

另外想問下 電池係咪升資料室就得? D電遲D拎(姐係1400同2000)會唔會多D?
呢個倉庫有啲慘

玩左兩日

兩日解咁多槍?
呢個倉庫有啲慘

玩左兩日

練FNC 2隊落隻蠍式做主坦 繼續賭槍 冇用嘅槍拆咗佢換核心
個人覺得唔洗再練AR小組
呢個倉庫有啲慘

玩左兩日

兩日解咁多槍?

有大腿咪得
仲早,唔係輸好多

求教

另外想問下 電池係咪升資料室就得? D電遲D拎(姐係1400同2000)會唔會多D?

每日依照宿舍數量、舒適度生成電池,遲拎早拎冇乜所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞