[IOS/AN] 少女前線 槍娘[31] 日日重建416

1001 回覆
3 Like 13 Dislike
WOW...落左把M14出黎!!!!

暫時一隊用緊係 AR15,FNC,斯登,蠍式,利貝lolli,可以換邊個?

冇得換

咁點練

專心D唔好咁花心

花心死硬, 新手核心一定唔夠

呢隊唔使點食核姐
全部食自己

如果真係唔夠核就換LOLI
不過呢隊正常燒核唔會無晒

上巴哈睇話FNC係AR TIER 3到, 係咪因為佢易練所以O岩新手?

一嚟啦
二嚟你都冇高tier choice la
TIER GOD: G11(5星)
TIER 1:AR15(4星), LOLI(4星)
TIER 2: FNC(3星)
呢兩日懶得玩,一把五星都造唔出,裝備就永遠都無金色,打極夜戰都無專武,等出蘿莉先努力翻⋯⋯

聖肝完真係好無動力 我都走咗去玩winning

Hea左成日 翻睇左rick and morty,睇左陣網絡小說,等多個半鐘造四忍
呢兩日懶得玩,一把五星都造唔出,裝備就永遠都無金色,打極夜戰都無專武,等出蘿莉先努力翻⋯⋯

聖肝完真係好無動力 我都走咗去玩winning

Hea左成日 翻睇左rick and morty,睇左陣網絡小說,等多個半鐘造四忍

訓左半日

呢個係認真定點⋯⋯

呢個係認真定點⋯⋯

係咪之前張圖
以我經驗 建議新手唔好日日剩係造4槍
我頭1個月就日日盡造 第一隊就已經4隻5星 1隻4星咁練 升到五擴都冇卡過核
另外仲用核擴過一D唔用既槍 例如416
以我經驗 建議新手唔好日日剩係造4槍
我頭1個月就日日盡造 第一隊就已經4隻5星 1隻4星咁練 升到五擴都冇卡過核
另外仲用核擴過一D唔用既槍 例如416

新手第一個月係歐洲期,果時真係好爽

呢個係認真定點⋯⋯

係咪之前張圖

有咩問題?

呢個係認真定點⋯⋯

係咪之前張圖

有咩問題?

G41呢?

呢個係認真定點⋯⋯

係咪之前張圖

有咩問題?

G41呢?

佢都冇
G11係for reference only
入左T點等左成個鐘都未有...

?

?

突然多咗幾千鑽石、多謝

?

諗左入T點課金,等左成個鐘都未LOAD到D T 點

?

突然多咗幾千鑽石、多謝

我都係

?

突然多咗幾千鑽石、多謝

我都係

???

?

唔係T點,係用paypal買mycard

呢個係認真定點⋯⋯

係咪之前張圖

有咩問題?

G41呢?

佢都冇

俾埋佢嘛
可能以後會抽到
G41同tar應該都係tier 1
M4a1嘅話..

?

T點 同mycard應該都一樣啊?
買mycard都好似係轉做T點wo

呢個係認真定點⋯⋯

係咪之前張圖

有咩問題?

G41呢?

佢都冇

俾埋佢嘛
可能以後會抽到
G41同tar應該都係tier 1
M4a1嘅話..

懶得打
仲有好多

?

已經儲值左T點...計過都係差不多價, 30美金=1000 T點
tier幾都冇用 唔鍾意都係會去執倉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞