[IOS/AN] 少女前線 槍娘[31] 日日重建416

1001 回覆
3 Like 13 Dislike
課金有冇得用GOOGLE PLAY

最平myacrd

可以用itune, google play, credit card

我係UK所以比較Prefer Google play,但搵唔到邊到用

歐洲人

最平myacrd

可以用itune, google play, credit card

我係UK所以比較Prefer Google play,但搵唔到邊到用

歐洲人

等緊畢業番HK做雙失
悶到喊所以開台打機算

最平myacrd

歐洲人

等緊畢業番HK做雙失
悶到喊所以開台打機算

歐洲人

最平myacrd

歐洲人

等緊畢業番HK做雙失
悶到喊所以開台打機算

最平myacrd

歐洲人

等緊畢業番HK做雙失
悶到喊所以開台打機算

歐洲人

真。歐洲人
其實有邊幾關自律抵玩啲?

7-1

8-1

個人認為7-1抵過8-1

你之前唔係話轉自律8-1架咩
我跟咗架
唔好講歐洲人啦, 話我知點用GOOGLE PLAY 課金

game裡面商店,右面有一格係鑽石,入去然後選自己要課既數量,按入然後google play彈出比錢

game裡面商店,左面有一格係鑽石,入去然後選自己要課既數量,按入然後google play彈出比錢

成日都打錯野

最平myacrd

歐洲人

等緊畢業番HK做雙失
悶到喊所以開台打機算

歐洲人

真。歐洲人

我有fd係美國留學,佢同我講用paypal買mycard再入點最平

google play $788 mycard ~$710

可以考慮下

UK嗰邊應該無上架 上官網用paypal課啦

官網直接PAYPAL T點?

最平myacrd

歐洲人

等緊畢業番HK做雙失
悶到喊所以開台打機算

歐洲人

真。歐洲人

我有fd係美國留學,佢同我講用paypal買mycard再入點最平

google play $788 mycard ~$710

可以考慮下

係喎 mycard都收paypal

7-1

8-1

有冇啲要求低少少

1-2

5-2其實都唔錯

平時跑開0-1 0-2 5-2 8-1
要乜有乜

要重造跑4-2 多零件快造
唔缺彈可以跑7-1唔跑8-1

最快有白紙係1-4

7-1

8-1

有冇啲要求低少少

1-2

5-2其實都唔錯

要乜有乜

最快有白紙係1-4

自律呀ching唔係後勤

7-1

8-1

有冇啲要求低少少

1-2

5-2其實都唔錯

要乜有乜

最快有白紙係1-4

大鋼蛇唔係問自律咩,點解講講下變左後勤???

7-1

8-1

有冇啲要求低少少

1-2

5-2其實都唔錯

要乜有乜

最快有白紙係1-4

係問自律,上次咪問左你地後勤,而家後勤已經ok

8-1

有冇啲要求低少少

1-2

5-2其實都唔錯

要乜有乜

最快有白紙係1-4

Sorry 睇錯
自膠

最方便係咁
想平就開mycard a/c,用paypal買mycard點
再上少前官網用mycard a/c課

最方便係咁
想平就開mycard a/c,用paypal買mycard點
再上少前官網用mycard a/c課

THX~
好歐
發現真。歐洲人

7-1

8-1

我跟咗架

我核心太多

唔需要再自律買核

升級/買核 7-1
買核 8-1

7-1

8-1

我跟咗架

我核心太多

唔需要再自律買核

升級/買核 7-1
買核 8-1

你地要求太高,我只係想用黎升下lv等有啲想升既lv唔好太低

7-1

8-1

我跟咗架

我核心太多

唔需要再自律買核

升級/買核 7-1
買核 8-1

你地要求太高,我只係想用黎升下lv等有啲想升既lv唔好太低

寧願等經驗特訓果陣帶多兩隊,自律用既彈藥太多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞