[IOS/AN] 少女前線 槍娘[31] 日日重建416

1001 回覆
3 Like 13 Dislike
呢個倉庫有啲慘

玩左兩日

練FNC 2隊落隻蠍式做主坦 繼續賭槍 冇用嘅槍拆咗佢換核心
個人覺得唔洗再練AR小組

要練AR15
呢個倉庫有啲慘

玩左兩日

兩日解咁多槍?

有大腿咪得

對唔住我柒左
呢個倉庫有啲慘

玩左兩日

兩日解咁多槍?

真係兩日,搵左個大腿衝主線去到4-1
呢個倉庫有啲慘

玩左兩日

兩日解咁多槍?

有大腿咪得

對唔住我柒左

我呢啲搵大腿衝到7章既十分明白
仲早,唔係輸好多

求教

另外想問下 電池係咪升資料室就得? D電遲D拎(姐係1400同2000)會唔會多D?

電量係愈儲愈多 愈遲拎自然拎得愈多
但遲同早其實冇咩所謂 早拎第2日咪儲得多啲
依家電池主要都係用嚟整報告書 相關嘅設施睇自己需要平均血上去就得
仲早,唔係輸好多

求教

另外想問下 電池係咪升資料室就得? D電遲D拎(姐係1400同2000)會唔會多D?

電量係愈儲愈多 愈遲拎自然拎得愈多
但遲同早其實冇咩所謂 早拎第2日咪儲得多啲
依家電池主要都係用嚟整報告書 相關嘅設施睇自己需要平均升上去就得
一隊: NTW-20, 斯登MK II, PPK, 利貝lolli, ar15

二隊: FNC, 蠍式, 仲有三隻放咩好?
一隊: NTW-20, 斯登MK II, PPK, 利貝lolli, ar15

1:
ar15-蝎子
利貝-斯登
fnc

2:
sop2-mp40
ntw-ppk
m14

你慢慢練,造到槍就換
中smg就換蝎子落2隊,走mp40
中ar可以按次序換
先係ntw,然後sop2

1:
ar15-蝎子
利貝-斯登
fnc

2:
sop2-mp40
ntw-ppk
m14

你慢慢練,造到槍就換
中ar可以按次序換

未有m14就擺
famas
sop2-mp40
ntw-ppk
我而家都仲有用f2000同l85a1

1:
ar15-蝎子
利貝-斯登
fnc

2:
sop2-mp40
ntw-ppk
m14

你慢慢練,造到槍就換
中ar可以按次序換

M14係造出黎定係任務比?

1:
ar15-蝎子
利貝-斯登
fnc

2:
sop2-mp40
ntw-ppk
m14

你慢慢練,造到槍就換
中ar可以按次序換

2樣都有 送就40lv會送

1:
ar15-蝎子
利貝-斯登
fnc

2:
sop2-mp40
ntw-ppk
m14

你慢慢練,造到槍就換
中ar可以按次序換

M4A1 係廢?

1:
ar15-蝎子
利貝-斯登
fnc

2:
sop2-mp40
ntw-ppk
m14

你慢慢練,造到槍就換
中ar可以按次序換

造會有,升到40lv都有

任務會出,你有機會提早遇見
(造槍或者係抽到sv-98,都勉強可用,總之唔好練莫辛)

咁我E家應該先餵邊隻好?

我有支M2HB,有冇用?

1:
ar15-蝎子
利貝-斯登
fnc

2:
sop2-mp40
ntw-ppk
m14

你慢慢練,造到槍就換
中ar可以按次序換

M4A1 係廢?

因為你有另一支同類型光環既槍(利貝),果支有機會造出,咁唔使用核升,而m4a1係不能夠抽到的,全程都要用核心上。

1:
ar15-蝎子
利貝-斯登
fnc

2:
sop2-mp40
ntw-ppk
m14

你慢慢練,造到槍就換
中ar可以按次序換

M4A1 係廢?

因為你有另一支同類型光環既槍(利貝),果支有機會造出,咁唔使用核升,而m4a1係不能夠抽到的,全程都要用核心上。

完全明白

新手最好唔好用MG 太燒彈藥

呢隻係系統槍,升級會送多幾隻比你擴,我係第三隊果陣先開始練
咁我係咪練錯哂

貼下我E家有咩

一梯

二梯

自膠死左圖

加油

蠍式,斯登,fnc,利貝,m4擴左就用住先
每日四造搏ar
介唔介意我開台慢慢問
介唔介意我開台慢慢問

你係到問都冇所謂 近排冇野做
介唔介意我開台慢慢問

你係到問都冇所謂 近排冇野做

AR15, SOP 係咪有得擴就擴?

先餵爆AR15係咪好D

同埋我好似琴日練爆左支M4A1...強化入面搵唔到佢,就咁睇STATS又唔知係咪練爆左
當初我用stg44,ots12,f2000同加利爾玩到三擴先換鎗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞