死神的聖物2 2

525 回覆
3 Like 25 Dislike
佢地啲仔女
jk後黎補充嫁咗俾個麻瓜
其實張秋個到奇奇怪怪
話佢告密就個個信
冇人求證
只係同哈利就不了了之
捉棋天才
魁地奇可以頂替木透位置做守門員

最緊要係屌到妙麗
舉個例
佢地搞time travel返去救西追
喺一個西追冇死嘅未來
西追因為輸咗個三巫大賽 好嬲 去咗做食死人
成件事勁cls
西追份人勁正直勁nice 仲唔好講佢係赫夫帕夫
點會因為輸咗個盃就去做食死人
老豆老母有大批黃金留返比佢
天狼星又留間屋比佢
一陣者,因為打劫去銀行,係驚動左佛地魔,基本上所有人都係旋風式返學校打最保衛戰
怪獸與他們的產地買唔買得過

想買正傳以外嘅系列書但成日驚中伏
咁樣強搶都當disarm左,好兒戲我諗老彿點都諗唔到係咁計佢計邊個殺左/贏左上一手反而make sense
https://www.youtube.com/watch?v=1O6Qstncpnc

不過印象最深都係第一集隻game我係科學館玩過好多次
喺本書入面張秋係煩閪 都係不了了之同電影性格都唔似嘅
哈利靠石內卜本野魔藥學都爬左妙麗頭
書係佢個朋友告密
妙麗係佢地簽名果張紙到落左惡咒,邊個告密就會係塊臉到大大隻字寫住告密者
溝到條正女
全盛時期Emma Watson
呢本咩黎?電影小說定原版?原版係jk出黎charity fundraising嘅真。教科書
同埋我想問點解老佛咁on9
殺左隻妖精都冇發現把葛來分多寶劍
書入面告密者係佢個fd毛莉
全世界都知係佢報寸
因為妙麗施左咒搞到佢成塊面寫住「告密者」
喺三人組入面 佢係最清楚一啲巫師世界常識嘅人(捉棋 童話etc)
同埋佢成日會記得啲有用嘅嘢 未必exactly係個方法 但就畀到方法妙麗去諗方法
例如第一集個個植物怕光 都係榮恩諗起
(雖然電影畀咗妙麗講
佢對朋友都非常好
第3集入面佢對天狼星講如果要殺哈利就殺佢先
(同樣地電影變咗妙麗講
馬份真人最勁,Emma Watson 送上門唔要,要屌貝拉真人
魁地奇佢打得好廢下
佢只係care佢啲分靈體
咁佢個朋友告密,點解入佢數
如果套戲最後有加返哈利姨媽聽到佛地魔個名嘅反應
同埋肥仔表哥最後對佢嘅不捨就好
好鍾意呢part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞