死神的聖物2 2

525 回覆
3 Like 25 Dislike
細個電視播前幾集 老母唔俾睇得太夜十點半就踢我上床 搞到次次都睇唔完
後黎個小學friend錄低咗我上佢屋企睇
講緊個演員做伸脷個個動作?

好似keep住拖佢老豆咒之類?唔記得
我買過本吟遊詩人放咗係迷你倉 另外兩本無故仔睇無買到
我聽日google下先
贏家兩個,死左一個,俾哈利都正常
分半俾西追老豆繼續喊咩
鍾意劫盜果三個

同埋luna奈威同雙胞胎
係 啱啱google話佢因為習慣伸利俾老豆識穿咗
書完全無印象有伸利呢個動作 jr一早橫蠻咒控制咗佢老豆 後黎佢脫離控制先殺咗佢 唔知變咗舊咩埋係海格塊田到
係變左一塊骨頭
我諗應該係佢地個194幾年個終極一戰之後就無左

因為死神個集哈利同阿波佛嘈個時類似估校長個時望鏡應該唔係見到羊毛襪,係個妹至真,所以飲假小金匣水個時不斷叫囂咁
直接塞舊草俾奈威再俾哈利有啲明顯 分開奈威教idea同埋搵多比爆入去卜仔office迂迴啲
中文絕左啦,好彩睇有無二手賣
英文版就唔知,不過出得怪獸嗰個增修版都可能絕左
有冇人可以講下哈里支冬青木魔杖咩來頭
點解好似有人話佢同接骨木有關係
咁有冇新版既中文呀?
想訂一套睇下
呢個角色好恐怖,殺父仲要變做骨放係海格度
舊版怪獸書仔都係睇塗鴉字咋
榮恩d 塗鴉字幾正
卜仔到底有冇畫像哈利可以瘋狂同佢always
https://www.eslite.com/product/1003116992606917

呢套?

btw 魁地奇個本都幾歷史書真係講緊魁地奇歷史
見有人講narnia
呢本閪書黎 結局主角死撚哂上哂天堂 但Susan留係現實 因為佢唔信Narnia=唔信耶教
冬青木同老佛原本嗰枝魔杖嘅芯係一樣
都係同一隻鳳凰嘅羽毛
所以老佛用唔到嗰支嚟殺哈利(第4集)
佢先開始想搵接骨木魔杖
諗住用最勁嘅魔杖實冇死
本身冬青木嗰支同接骨木冇咩關係
純粹書入面最後哈利用接骨木嚟整返好支冬青木0
我都回多一次帶魔戒先係奇幻作品巔峰 成個世界觀仲完整過harry potter
唔明點解佢老豆當初會畀佢老母飲變身水同佢交換入去阿茲卡班代佢死
明明不孝子嚟
笑左
佛仔係紫衫木
魔杖用咩材料對個巫師點屬性好有影響架當然調返轉講就係魔杖選擇巫師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞