康城站周邊討論區4

1001 回覆
9 Like 35 Dislike
啟德價
好似兩個世界咁 一邊勁多人一邊無人
就好似地產鋪結界咁
夏天行去donki個邊真係行到成身汗濕哂 日日咁行法
你比d將南撚聽到又會追擊你
我覺得康城靠晒條港鐵出入,班次又咁疏慘過住元朗。
佢地會入黎呢個po睇完之後返自己po話比人追擊
笑唔笑死
少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你討論康城的帖子?其實都是我一個人回自言自語的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。
少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你討論康城的帖子?其實都是我一個人回自言自語的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。
加多一球就夠買首都領都三房套了
年頭已經買到三房套
可能個買家唔想間屋咁大地方,打理麻煩
有d心郁想放左去換首都3房
但一諗起要比成3X萬印花稅+幾十萬裝修就即收皮
支持

1. 得0.05條鐵,非繁走一班車要等10分鐘,無車出北角
2. 得個商場仔,入面仲有馬會
3. 附近冇公屋冇配套
4. 泥頭車出出入入,大塵
5. 近堆填區

歡迎繼續加
2. 得個商場仔,入面仲有馬會. 搞流冰場浪費空間
3. 附近冇公屋冇配套
5. 近堆填區
3. 附近冇公屋冇配套
5. 近堆填區
6. 密集,面壁
7. 窮人聚居地
2. 得個商場仔,入面仲有馬會。搞溜冰場浪費空間
3. 附近冇公屋冇配套
5. 近堆填區
3. 附近冇公屋冇配套
5. 近堆填區
6. 密集,面壁
7. 窮人聚居地
8. 有方國珊係到
多中国人
但衝上 10M 以上既機會率,首都三房一定高過 Malibu 一房
3. 附近冇公屋冇配套
5. 近堆填區
6. 密集,面壁
7. 窮人聚居地
8. 有方國珊係到
9. 有TV Buddy
3. 附近冇公屋冇配套
5. 近堆填區
6. 密集,面壁
7. 窮人聚居地
8. 有方國珊係到
3. 附近冇公屋冇配套
5. 近堆填區
6. 密集,面壁
7. 窮人聚居地
8. 有方國珊係到
10. 無入境署大樓 換證唔方便
起完公屋就另一回事喇
認真答
一房冇水位的了
係跟大市升
唔覺得條橋可以將個呎價拉升一成咁多最多5%
雖然條橋真係會令到揸車搭車都好方便
2房10m 應該唔難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞