炒卡炒得咁開心呀啦

400 回覆
370 Like 12 Dislike
覺得仲有跌既空間
無問題 北極面交
睇左幾個post ching 你好低莊 睇到好尷尬
stop, get some help
其實我都係複製及貼上
下個月仲要有消費卷
應該有排都未跌
Sor,上年十一月,HKD 3300入左張3060TI,同MSRP差一舊水,咩叫冇可能?
等緊入手 買邊個版本最抵玩
屌你老味3060TI 12月先有得賣街你11月點3300買到呀
作都作個好D架啦屌
人地可能後門貨
當佢記錯12月買啦
公版MSRP USD399即係港紙3100咁上下, 3300咪又係要貴兩舊
同埋呢個po都唔止一個人講過
而家個價貴左唔係剩係因為炒價
一月美國收返關稅個時間間廠都加曬價啦
仲攞返未加關稅個時個MSRP係度講叫人唔好食炒唔跌返去唔好買
係直頭誤導緊人
我到左 係第8964號企鵝隔離等
【腦場掃地僧 ㊙️】Inno3D 最平、ROG 天價
GeForce RTX 3060 Ti 開賣 HK$3,399~$4,699
文: 腦場掃地僧 / 賣場報價
文章索引: 封面故事 腦場特攻 繪圖卡 NVIDIA
GeForce RTX 3060 Ti 正式開賣啦,貧僧今日整理咗腦場個價畀大家參考,各大舖其實都係賣嘅代理個 SRP 價,所以間間都差唔多,最平果張係 Inno3D 雙風扇賣 HK$3,399,最貴兩張就係 AORUS Master 同 ROG STRIX,賣緊 HK$4,599 同 HK$4,699,大家又會點揀呢?
📌 ASUS
▪️ GeForce RTX 3060 Ti Dual OC - HK$3,999
▪️ GeForce RTX 3060 Ti TUF Gaming OC - HK$4,499
▪️ ROG STRIX GeForce RTX 3060 Ti OC - HK$4,699
📌 ColorFul
▪️ GeForce RTX 3060 Ti NB-V - HK$3,499
▪️ GeForce RTX 3060 Ti Ultra (White) - HK$3,799
📌 GALAX
▪️ GeForce RTX 3060 Ti EX 1-Click OC - HK$3,699
📌 GIGABYT
▪️ GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC - HK$3,699
▪️ GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC - HK$.4,099
▪️ GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC PRO - HK$4,399
▪️ AORUS GeForce RTX 3060 Ti Master - HK$4,599
📌 Inno3D
▪️ GeForce RTX 3060 Ti Twin X2 - HK$ 3,399
▪️ GeForce RTX 3060 Ti iChiLL - HK$3,799
📌 MSI
▪️ GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X OC - HK$3,699
▪️ GeForce RTX 3060 Ti Ventus 3X OC - HK$3,899
▪️ GeForce RTX 3060 Ti Gaming X Trio - HK$4,199
📌 ZOTAC
▪️ GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge - HK$3,699
▪️ GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge OC - HK$3,899

幫大家回味下
坪洲 M記 交收 朝早7點見
放卡又賺
Coin 又贏
我日做夜做為乜
一萬幾千講到買唔起都有, 大學生張信用卡都有一萬CREDIT啦
真係窮/算到盡, 一早食炒買返黎平時返工返工甚至瞓教就掘礦回本啦ON9
大半年每日八個鐘, 60算力, 都回到幾千銀

講真, 唔係用緊七彩虹四萬蚊嗰張3090嘅人, 都係垃圾, 死窮鬼
講真, 女神擺明搭我糖等緊我拎碌3CM JER皇出黎插佢, 係我唔俾佢之嘛~
撳個制就掘到礦, 跟本冇難度
人地有風骨有道德有品味唔掘礦, 俾你講到冇錢度縮屎潰, CLS
死炒狗 燒定啲卡比你老母啦
順手落埋去陪佢
同意,炒狗死全家
餓撚死佢 唔撚買
岩呀
等4080仲好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞