校務處既人算唔算係最低賤人種

179 回覆
733 Like 13 Dislike
淨係識為難學生,串學生以換取成功感

對住老師校長就汪汪汪

對住老師都唔好得去邊
老實一句。中學雞未見過世面
咪會咁諗

你就真係未見過世面喇

原諒佢
因為佢未讀過中學 未見過班垃圾職員

特殊學校果啲可能冇咁閪

可能佢就係果班垃圾
成日閪口閪面
小學果陣性格比較內向
有次跑完步頭暈
入到醫療室唔識點形容 淨係話自己好辛苦頭好暈
一世都記得條八婆一黎就屌鳩我
「你暈呀?依家即刻暈俾我睇囉 人仔細細扮病」
本身已經暈到想嘔 仲要委屈到喊
條友當年20幾歲到 個樣本身已經兇兇地
一世都記得你呀 瑜姐姐
瞓導
不論你幾有禮貌同佢地講野都會閪你面,做得越耐越一副摟屌樣
Ta一定更加低賤
對面office同老師都要汪汪汪
剩係識對住學生擺老師款 明明老師都未係
真係懷疑校墓處請人係要嚴格考核同品格審查佢係一條見高就擦鞋見低就串77既仆街..先做到
Ms阿sir都話佢地喺學校既地位咁低
只有鬧學生既權力
無謂哂氣嬲D咁低等既人
相反學校D校工都好好人
嗰D恃住自己有少少職權既廢人連校工都不如
通常係呢啲辦事處特別多閪婆
可能比上頭屌得多
幾年前返中學攞dse cert,一入門口個阿姐即刻衝過嚟問 你係咪no offer?
我完全俾唔到反應唔知點答佢,側邊有同學幫我答唔係,條友應都無應就黑面走咗去

真係no offer嗰啲俾佢咁問實想一拳車埋去
Ta一定更加低賤
對面office同老師都要汪汪汪
剩係識對住學生擺老師款 明明老師都未係

以前同全部ta都好fd,完全無擺老師款
幾年前返中學攞dse cert,一入門口個阿姐即刻衝過嚟問 你係咪no offer?
我完全俾唔到反應唔知點答佢,側邊有同學幫我答唔係,條友應都無應就黑面走咗去

真係no offer嗰啲俾佢咁問實想一拳車埋去

有冇賤成咁
仲要準時4點半收工
話知你班學生啱啱放到學
仲要講風涼話叫你早啲搵佢

準時收工根本無問題
仲唔通你6點搵佢都要係到咩
小學到大學既書記都西人黎
九成臭西格
老師對住校務處員工同校工都要好聲好氣先得

成9日俾佢地玩死 對住佢地都要好似狗咁
攞張回條都驚死我呃佢咁
小學果陣性格比較內向
有次跑完步頭暈
入到醫療室唔識點形容 淨係話自己好辛苦頭好暈
一世都記得條八婆一黎就屌鳩我
「你暈呀?依家即刻暈俾我睇囉 人仔細細扮病」
本身已經暈到想嘔 仲要委屈到喊
條友當年20幾歲到 個樣本身已經兇兇地
一世都記得你呀 瑜姐姐

同你差唔多 小學試過上上下堂好肚痛 痾完都仲痛
落去醫療室想早退 畀個八婆串9我扮野 仲話扮肚痛冇人check到 係高招嚟 嬲到我
諗起以前hkcc個阿姐
中學啲校務處西女人係校長啲親戚
校務處成班臭閪日撚日咪淨係識番去講下是非同串學生
欺善怕惡姐
遇到堆mk仔未又係縮沙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞