校務處既人算唔算係最低賤人種

179 回覆
733 Like 13 Dislike
校務處既人好多係學校直接請,政府比一筆lump sum,再學校自由分配,人工超低,佢地人工真係1萬左右。你仲想佢提供幾好服務
真係放棄未來既人先會做,因為你都唔使指望點加或者點升職。
諗返起真係個個都閪人黎
校務處既人好多係學校直接請,政府比一筆lump sum,再學校自由分配,人工超低,佢地人工真係1萬左右。你仲想佢提供幾好服務

咪撚on9啦
現家唔係要好服務,而係要正常態度呀
你低人工關我撚事,你唔開心就可以閪態度呀?
唔知點解個個都閪到爆

咪撚on9啦

人工一萬又點, 班校墓閪根本就當正自己人工十萬
所以話做學生好慘... 無人respect
屌大學個班仲L串
office班L屌真係唔會尊重學生
當學生係狗
HR vs 校務處邊個低賤d

hr for sure
放炸彈炸左佢
"又冇量體溫呀"
"又肚痛呀 定頭痛呀今次"
屌你啦我冇事冇幹使撚落嚟對住你咩
你估我好想見到你呀
中學校務處啲書記仲串咀過大陸省委書記 好似欠左佢咁

笑左

咪撚on9啦

人工一萬又點, 班校墓閪根本就當正自己人工十萬

agger
你自己學歷低/冇能力要做埋D咁o既低賤工種係佢地自己問題 不見得可以成為佢地西面既借口
之前中學個書記太臭串撚9個學生
最後比人打
全校上上下下冇人可憐佢
最後比人打
全校上上下下冇人可憐佢

點樣比人打 more
以前見過有人早退 個閪女人成本簿dum埋去:寫啦!
買簿買校章淨係第一個小息先買到
明明其他時間都坐係到
校務處d人無論小學到大學都係西
果時d 姐姐好好人
遲到常客 成日吹水
有D2萬幾人工
有D3萬幾
我地有人投訴過 佢話係我地態度差先 明明我地好聲好氣

最後比人打
全校上上下下冇人可憐佢

點樣比人打 more

我地學校遲到會收手冊寫遲到同留堂
個位同學平日遲到早退做齊曬 都算問題學生
唔洗講啦 個位書記不嬲都係仆街 態度西
佢成日對個同學好西 又冷嘲熱諷又針對佢
嗰日個位同學又遲到 收左手冊登記
咁啱全校老師都要收所有手冊做野
個書記其實一早做好曬登記 方便老師做野
點知佢就玩野唔比返本手冊個同學
個同學就急住要本手冊去比老師
個西女人就串柒柒咁唔知講左乜
就刺激到個位同學 一下推張枱去個女人度
張枱係傳統鐵枱都好撚重下
跟住個女人冇返幾日工
件事就一傳十 十傳百
全校冇人可憐佢 仲要叫小鳳姐
事後個女人態度收斂左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞