校務處既人算唔算係最低賤人種

179 回覆
733 Like 13 Dislike
老實一句。中學雞未見過世面
咪會咁諗

大學都係咁西啦朋友

Agger
基本上乜乜辦事處都係咁
成日係到hard sell禮貌
其實佢最冇禮貌
屌 細細個想屌鳩佢架喇!
我中學校務處班中女連校長都敢鬧
中學校務處啲書記仲串咀過大陸省委書記 好似欠左佢咁

大陸省委書記
我都覺得無論中學定大學定出面啲乜乜辦事處
啲職員都特別西
因為班垃圾係學校算係最底層 同清潔呀姐差唔多級數 唯有蝦下未見過世面中學雞拎下優越感 呢樣野無論係邊度都會有 正如地盤師傅俾管工屌進度慢 就會鐘意屌鳩靚仔
餐廳老屎忽俾西客玩得多 鐘意玩鳩新仔一樣 根本成個華人社會係咁劣根性 鍾意同類相殘
試過有個同學有情緒病 個日無啦啦一起身係咁喊 喊到收唔到聲 決定唔番 佢打過去請假結果比校務處條友屌撚到上天花板 係咁話個同學廢呀垃圾呀淨係識喊又剩 屌話撚哂人地都有情緒病你估人想架咩
我個間有個好撚正好索應該大約3年前黎做
利申已grad 勿相應
個啲仆街仲要以為自己串下學生就好撚勁 巴撚閉咁 其實就淨係識做啲係人都識做嘅「工作」
以前中學 有一個校務處姐姐好人 落雨見我無帶遮 遮埋我
另一個死八婆 著到成隻雀咁 買本1.3校薄都要串7你
小學個間校務處個姐姐好nice
個時佢好後生
但中學至大學班阿嬸真係
咪會咁諗

你就真係未見過世面喇
咪會咁諗

你就真係未見過世面喇

原諒佢
因為佢未讀過中學 未見過班垃圾職員
中學個時畀人閪親整疾返轉頭,就算畀老師屌都一樣講道理,最後成個高中啲老師都廢鳩事屌
咪會咁諗

你就真係未見過世面喇

原諒佢
因為佢未讀過中學 未見過班垃圾職員

特殊學校果啲可能冇咁閪
中學個時畀人閪親一定疾返轉頭,就算畀老師屌都一樣同佢地辨論講道理,最後成個高中啲老師都廢鳩事屌
老師同校務處係同一間公司既唔同部門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞