肥絲,本癲狗有禮物送俾你

410 回覆
920 Like 35 Dislike
其實肥絲咁肥
本身J短既佢屙尿都更加見唔到自己條J
係咪因為咁所以佢就索性坐係度屙
久而久之佢就當自己絲打
感想太多字了,要分兩次貼:
癲狗感想:

肥絲, 其實你做埋咁多野,大費周章,起哂我底,圖文並茂,本癲狗真係好開心架,因為好少可真係有d狗俾我撚到發哂火,非係要整鳩我不可,我的目的已經達到了雖然你咁有心機整咁大篇垃圾批鬥文出黎,但來來去去都係得果幾條基佬撐你,全世界都當你傻?,唔想理你,咁你都唔洗遷怒於我架? 你估你又好好咩? 男人老狗幻想自己係女都算,但幻想自己係d狗到唔屌既油脂肥婆,你係唔係老母中撚在幅射搞到你心理變態呀? 真係人唔笑,狗都吠呀

我知你老母生到你又肥又基又弱智,現實廢鳩一條,只能做鍵盤戰士,你好憎佢,想佢日日俾人屌,但你都唔洗借本癲狗過橋架? 你老母做雞,我已經盡量幫襯多d,屌到佢?皮都化埋,你唔洗再引其他人屌佢啦,做人唔好咁撚不孝先得架

係唔係因為你自小就因為肥矮臭柒毒所以俾人排斥, 冇朋友, 冇人注意, 所以一上網就要做鍵盤戰士, 引人注意, 認為嘈交贏左就係"打贏仗", 將自己開既post叫做"戰場". 可惜, 你對住本癲狗就從來都未贏過一仗, 連自己唯一擅長既地方都俾人打敗, 唔怪得你咁憎我啦.

又曲線自爆好咩

笑撚到我肚痛

成篇所謂感想全部都係講老母

單親家庭都唔洗咁強調架你

你老豆肥絲都潛撚左水啦,仲做埋哩d垂死掙扎只顯得你on9

呢句講左幾多次 詞窮到咁

睇下你老豆幾多人憎,幾多人支持我打柒佢先啦傻閪

個個留名食花生以為撐你

三十歲人都仲咁天真

我係女都飛鳩你啦

比女飛完痴撚左線
唔洗問條友一定肥矮毒又無忽好肉
而佢條女又係肥又矮但又唔敢飛
所以先痴痴地

樓主咪又係171肥矮毒

仲要岩岩比女飛完,你串緊佢?

我都好想約佢食飯呀

毒撚笑鳩人

ex黎架豬西

你本身都係毒撚黎

證據呢?得個講字

又要屈我係屋企回你個下好野

我係公司啦柒頭

證據咪你睇下我幾多人撐我打柒肥絲囉on9
癲狗感想:

肥絲, 其實你做埋咁多野,大費周章,起哂我底,圖文並茂,本癲狗真係好開心架,因為好少可真係有d狗俾我撚到發哂火,非係要整鳩我不可,我的目的已經達到了雖然你咁有心機整咁大篇垃圾批鬥文出黎,但來來去去都係得果幾條基佬撐你,全世界都當你傻?,唔想理你,咁你都唔洗遷怒於我架? 你估你又好好咩? 男人老狗幻想自己係女都算,但幻想自己係d狗到唔屌既油脂肥婆,你係唔係老母中撚在幅射搞到你心理變態呀? 真係人唔笑,狗都吠呀

我知你老母生到你又肥又基又弱智,現實廢鳩一條,只能做鍵盤戰士,你好憎佢,想佢日日俾人屌,但你都唔洗借本癲狗過橋架? 你老母做雞,我已經盡量幫襯多d,屌到佢?皮都化埋,你唔洗再引其他人屌佢啦,做人唔好咁撚不孝先得架

係唔係因為你自小就因為肥矮臭柒毒所以俾人排斥, 冇朋友, 冇人注意, 所以一上網就要做鍵盤戰士, 引人注意, 認為嘈交贏左就係"打贏仗", 將自己開既post叫做"戰場". 可惜, 你對住本癲狗就從來都未贏過一仗, 連自己唯一擅長既地方都俾人打敗, 唔怪得你咁憎我啦.

又曲線自爆好咩

笑撚到我肚痛

個個留名食花生以為撐你

你唔接受到冇辦法
其實肥絲咁肥
久而久之佢就當自己絲打

巴打所言甚是
癲狗感想:

又曲線自爆好咩

笑撚到我肚痛

個個留名食花生以為撐你

你唔接受到冇辦法

有冇多人認真回你

天真仔 第一日上網咩

食花生同撐都唔識分
癲狗感想:

又曲線自爆好咩

笑撚到我肚痛

個個留名食花生以為撐你

你唔接受到冇辦法

有冇多人認真回你

天真仔 第一日上網咩

食花生同撐都唔識分

你咪撐囉垃圾
其實肥絲咁肥
久而久之佢就當自己絲打

巴打所言甚是

屌你
叫我安答
其實肥絲咁肥
久而久之佢就當自己絲打

巴打所言甚是

屌你
叫我安答

好安答

又曲線自爆好咩

笑撚到我肚痛

個個留名食花生以為撐你

你唔接受到冇辦法

有冇多人認真回你

天真仔 第一日上網咩

食花生同撐都唔識分

呢獲真心撐癲狗巴打,肥絲你個幻想撚太恐怖,講野冇句真
假膠當起底
癲狗ho ball!
十卜樓主
[quote]

網名:癲狗廚子
編號:74981
身高:171厘米
居住:大埔
特徵:矮、肥、鬍渣、大肚腩、爛口、無教養
嗜好:吸煙、食及煮下欄嘢、網上廢噏、叫春

會員癲狗廚子(#74981),長期濫用飲食台,每天開啟大量與飲食無關的文章,內容均是歌詞、叫春、挑釁、性愛等,做成洗版現象,導致各會員進入飲食台差不多只能看見其文章,而錯過其他會員發表的飲食討論。此舉嚴重阻礙會員閱讀,有會員發帖或留言勸阻,可是癲狗廚子並未改善,甚至變本加厲。

癲狗廚子一直於飲食台製造小圈子、埋堆、借人上位。被借上位的會員包括(排名不分先後):肥絲大隻、吉野妹、鄭俊弘(現已更名鄭欣宜)、巨乳人妻、羊咩1234bb、老衲-等等。

❶ 對論點完全沒有半點反駁能力,只懂用粗言穢語辱罵對方,例如話人食屎狗、肥閪、基佬等,去掩蓋自己不能辯駁的狼狽相。
❷ 對於自己被一矢中的說中要害的評論,則採取「扮盲」不作回覆,或留下「沒人理你」或哈哈笑表情圖案來逃避被取笑。
❸ 盡量不直接回覆當事人或有理據的人,只會回覆旁觀者的回覆而去攻擊當事人,以便製造有人支持的假象,又能隱藏自己無力辯駁的失敗。
❹ 當自己的失誤被他人評論的時候,用以上幾項方法逃離辯論現場,然後自己連續開一連串在標題辱罵對方的文章,誤導旁觀者自己是有理的一方,但其實這些文章除辱罵外毫無論點。
❺ 當有旁觀者支持自己時,立即對該旁觀者表示自己「懶得理佢」,而中止回覆,只看旁觀者與當事人辯論,利用他人為自己反駁。最後無論旁觀者辯論勝敗與否,突然出現對旁觀者說「多謝支持」希望能奪得尾彩。但事實他並不可能得到。
❻ 當討論因為自己笠水而完場後,趁夜深眾人皆在睡覺的時分,回到討論串對當事人單方面進行大量第一項提到的辱罵攻擊,以擾亂旁觀者對自己笠水不感辯駁的印象,卻仍毫無正面反駁別人對他的指正。
❼ 每有人指出自己轉移視線無法辯駁時,立即標籤對方為「小學辯論隊」等,表示自己不需要持有論點與對方討論,然後繼續使用第❶項的辱罵技巧應付。
❽ 路人皆見自己於討論中落敗時,為了拾回面子,勢必指出整件事是自己在玩弄他人,用死撐以期望有新旁觀者認為自己是勝利的一方。

更多癲狗廚子笠水慘況,請即到:
https://lihkg.com/thread/257460/page/1
https://lihkg.com/thread/257450/page/1

唔好再作垂死掙扎啦垃圾,俾我一個撚仲唔夠? 要俾人圍先開心?

其實要幾冇尊嚴先可以做到你咁,俾眾人恥笑都可以當冇野,並幻想自己係勝利者

你貼一次,我咪又貼一次囉,睇下,d人想笑你條肥閪多d定我

又曲線自爆好咩

笑撚到我肚痛

個個留名食花生以為撐你

你唔接受到冇辦法

有冇多人認真回你

天真仔 第一日上網咩

食花生同撐都唔識分

但樓主以為自己起哂佢底咁 好撚好笑

又曲線自爆好咩

笑撚到我肚痛

個個留名食花生以為撐你

你唔接受到冇辦法

有冇多人認真回你

天真仔 第一日上網咩

食花生同撐都唔識分

你錫番你老豆未

又曲線自爆好咩

笑撚到我肚痛

個個留名食花生以為撐你

你唔接受到冇辦法

有冇多人認真回你

天真仔 第一日上網咩

食花生同撐都唔識分

你錫番你老豆未

直必難求
肥絲啲圖整得幾靚
贏幾條街
冇留意開叫春野 唔知樓主背景點 不過有時睇到d真係煮食po係幾正
剩係有時碌下po都見到隻乜撚肥絲
Blk完又自動解返
屌佢老母閪個垃圾賤種上次乜撚肥閪icon又柒比人屌完個次都仲係咁撚鳩
正垃圾臭閪傻鳩阻撚住哂睇po
著條露J褲影相
嘩咁多正評嘅
BTW
他的手機鈴聲:你說::,
癲狗
終於到你發圍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞