肥絲,本癲狗有禮物送俾你

410 回覆
920 Like 35 Dislike
高汁留名

好耐冇見啦電王
支持樓主

多謝支持
仲話唔係嬲豬 呢隻狗真係好垃圾

你老豆肥絲俾我撚到化開啦,縮番你個龜頭入佢個post度同佢互奶,慰藉下佢啦,
呢條友成日以為自己係飲食台風紀

諗住學狙擊Angelababy 個條友上位 又做得特別柒

好心佢接埋啦
有無可能起到佢底
睇到歲數, 笑到仆街

能夠將哩條人見人憎既肥閪化做帶給各位歡樂既力量,係本癲狗為左報答大家既支持而做既
呢條友成日以為自己係飲食台風紀

諗住學狙擊Angelababy 個條友上位 又做得特別柒

好心佢接埋啦

佢以為自己好有料,但都逃唔過被本癲狗撚既命運
一開始佢整肥婆icon 點知整好晒先俾人圍屌 我仲覺得佢好慘

點知後來變左煩膠 諗都冇諗就block鳩左佢
肥絲大隻以前活躍於叫春台
而家辣著埋飲食台d人
玩條春咩
人地果D全部假嘢

似你咩用真相
大家好 又到癲狗廚房時間喇
條垃圾唔敢入黎

條友匿番入老母個閪度喊緊

又老母 除左講老母,粗口
你條矮J重識咩
網絡世界真係要小心d

特別係其身不正又要撩交打既人

雖然block 鳩左佢睇唔到佢講廢話
睇見巴打追擊佢講野自相矛盾好撚正
條垃圾唔敢入黎

條友匿番入老母個閪度喊緊

又老母 除左講老母,粗口
你條矮J重識咩

養不教,母子過,老母唔講講邊個

你呢D出家人老豆老母都唔要
不孝
而家辣著埋飲食台d人

辣著隻垃圾狗姐

拎人地假膠post當真野仲以為起撚左佢底

仲咁多新會然炒撚哂車
網絡世界真係要小心d

特別係其身不正又要撩交打既人

死肥佬話人肥閪真係笑撚左

有咩資格呀屌你
唔洗問條友一定肥矮毒又無忽好肉
而佢條女又係肥又矮但又唔敢飛
所以先痴痴地

樓主咪又係171肥矮毒

仲要岩岩比女飛完,你串緊佢?
感想太多字了,要分兩次貼:
癲狗感想:

肥絲, 其實你做埋咁多野,大費周章,起哂我底,圖文並茂,本癲狗真係好開心架,因為好少可真係有d狗俾我撚到發哂火,非係要整鳩我不可,我的目的已經達到了雖然你咁有心機整咁大篇垃圾批鬥文出黎,但來來去去都係得果幾條基佬撐你,全世界都當你傻?,唔想理你,咁你都唔洗遷怒於我架? 你估你又好好咩? 男人老狗幻想自己係女都算,但幻想自己係d狗到唔屌既油脂肥婆,你係唔係老母中撚在幅射搞到你心理變態呀? 真係人唔笑,狗都吠呀

我知你老母生到你又肥又基又弱智,現實廢鳩一條,只能做鍵盤戰士,你好憎佢,想佢日日俾人屌,但你都唔洗借本癲狗過橋架? 你老母做雞,我已經盡量幫襯多d,屌到佢?皮都化埋,你唔洗再引其他人屌佢啦,做人唔好咁撚不孝先得架

係唔係因為你自小就因為肥矮臭柒毒所以俾人排斥, 冇朋友, 冇人注意, 所以一上網就要做鍵盤戰士, 引人注意, 認為嘈交贏左就係"打贏仗", 將自己開既post叫做"戰場". 可惜, 你對住本癲狗就從來都未贏過一仗, 連自己唯一擅長既地方都俾人打敗, 唔怪得你咁憎我啦.

又曲線自爆好咩

笑撚到我肚痛

成篇所謂感想全部都係講老母

單親家庭都唔洗咁強調架你
唔洗問條友一定肥矮毒又無忽好肉
而佢條女又係肥又矮但又唔敢飛
所以先痴痴地

樓主咪又係171肥矮毒

仲要岩岩比女飛完,你串緊佢?

我都好想約佢食飯呀

毒撚笑鳩人
而家辣著埋飲食台d人

辣著隻垃圾狗姐

拎人地假膠post當真野仲以為起撚左佢底

仲咁多新會然炒撚哂車

一早扑能左條假腸,癲瘋時間叫春台瘡意台全版都係佢
ho ball呀廚子

一齊屌柒肥絲呢條傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞