肥絲,本癲狗有禮物送俾你

410 回覆
920 Like 35 Dislike
等本癲狗介紹下肥絲到底係何方神聖

網名:肥絲大隻
編號:21423
身高:158厘米
體重:168磅
居住:估計應該係狗籠
特徵:矮、肥、柒、毒、臭
嗜好:幻想自己係律師, 雄辯淊淊, 可惜除左佢班狗同伴以外, 無人想理佢, 連ADMIN都當鳩佢傻仔無視佢

話到明肥絲, 緊係肥閪一條啦. 咁到底佢有幾撚肥? 不如睇下佢既自我介紹啦:

原來男人老狗得果158CM高, 168磅!

唔怪得佢成日咁憎本癲狗啦, 因為本癲狗高條肥閪一截, 又冇條肥閪咁撚肥, 咁佢咪妒忌我承機攻擊我囉. 誰不知天網恢恢, 咁都俾我搵到條肥閪既自爆POST, 咁佢自己攞黎柒, 我都幫佢唔撚到啦

既然佢唔敢POST自己身型既相, 就等本癲狗幫佢一把啦, 男人身高158CM, 168磅既身型大慨係咁:

肥絲原來係肥佬扮肥婆!

大家唔知一定以為肥絲係女人啦, NO NO NO, 其實佢係男人黎, 睇下, 佢又自爆啦:

男人老狗幻想自己係女人都算啦, 但竟然幻想自已係肥矮臭柒毒既肥婆, 誤導各位, 真係又核突, 又變態

不過, 補充一點, 佢肥矮臭柒毒係事實, 不過係肥矮臭柒毒既麻甩佬, 並唔係肥婆囉.

肥絲自爆係畜牲?

原來肥絲除左肥矮臭柒毒之外, 原來仲好撚似猩猩 , 各位睇下:

肥絲年齡之謎…

其實肥絲咁撚ON9, 大家估下佢幾歲 哩層本癲狗都無法判斷, 請各位巴打分析下:

84日前, 牠27歲

110日前, 牠30歲

154日前, 牠24歲

170日前, 牠31歲

175日前, 牠25歲

179日前, 牠27歲

180日前, 牠30歲

肥絲, 好心你寫野MAKE SENSE D 啦, 成日學人講邏輯, 話人唔撚夠你講, 咁宜家你又解唔解釋到哩個呀傻閪? 你都係匿番入你老母個閪扮睇唔到算啦, 無謂衝出黎柒啦

癲狗感想:

肥絲, 其實你做埋咁多野,大費周章,起哂我底,圖文並茂,本癲狗真係好開心架,因為好少可真係有d狗俾我撚到發哂火,非係要整鳩我不可,我的目的已經達到了雖然你咁有心機整咁大篇垃圾批鬥文出黎,但來來去去都係得果幾條基佬撐你,全世界都當你傻?,唔想理你,咁你都唔洗遷怒於我架?
癲狗
癲狗

醬巴
肥絲偷偷留下負皮

肥絲大隻糾正ABC張曦雯英文
https://lihkg.com/thread/110910/page/1

肥絲大隻帶頭block人
https://lihkg.com/thread/162651/page/1
肥絲偷偷留下負皮

以佢既能力係咁上下啦

肥絲大隻糾正ABC張曦雯英文
https://lihkg.com/thread/110910/page/1

肥絲大隻帶頭block人
https://lihkg.com/thread/162651/page/1

多謝
撐狗巴
癲狗 你冇改錯名
癲狗
撐狗巴

萬兄
估唔到有人信佢身高體重指數

如果寫出黎都咁柒,咁理實應該更加柒
癲狗 你冇改錯名

話到明癲狗肥絲隻過街老鼠都夠膽惹,佢自己要承受後果
估唔到有人信佢身高體重指數

如果寫出黎都咁柒,咁實應該更加柒
癲狗

假膠既資料
起碼癲狗係個男人
巴打咁比心機搵

條肥絲處心積累,日日匿係屋企毒下毒下,花幾日時間去整堆垃圾想搞鳩本癲狗,可惜,本癲狗一早洞悉先機,只花了一個幾鐘整好哩篇野,唸住如果肥絲真係咁不自量力post佢篇作品出黎同本癲狗玩,本癲狗就馬上還擊。結果,當肥絲以為post左篇野就贏左,係到沾沾自喜既時候,俾本癲狗殺個措手不及,非常狼狽,唸緊佢而家應該嬲到連工都番唔到,要留係屋企全力制作Part 2向本癲狗報復
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞