肥絲,本癲狗有禮物送俾你

410 回覆
920 Like 35 Dislike
推到肥絲仆街

推到由過街老鼠蠻成過街甲由
樓主似乎係俾肥絲撚緊果個wor
睇翻你同肥絲d罵戰po淨係識用埋d冇殺傷力嘅人身攻擊,反觀肥絲句句都一語中的,仲有埋圖證。 你依家就好似蔣狗咁喺度死雞撐飯蓋,自己開個新po宣佈勝利

睇翻你同肥絲d罵戰po淨係識用埋d冇殺傷力嘅人身攻擊,反觀肥絲句句都一語中的,仲有埋圖證。 你依家就好似蔣狗咁喺度死雞撐飯蓋,自己開個新po宣佈勝利

阿Q精神好值得大家學習

正評證明一切啦傻閪,都叫你冷番入肥絲個基post同佢互奶囉,洗唔洗買個狗話翻譯器譯做狗話俾你聽你先明

阿Q精神好值得大家學習

係牛腩,唔係瀏覽呀垃圾。
你老母唔係有呀Q精神都養唔到你咁撚大啦
正評個d 睇番癲狗開個d垃圾post先啦
自我膨脹 當自己飲食台大佬 借人上位最近做埋狗公

又多隻狗入黎,肥絲卻龜縮在一旁
支持癲狗
支持癲狗

多謝支持

高汁分析師
上連登,勿認真
本身覺得你好撚煩
但欣賞你屌柒條傻閪
正評個d 睇番癲狗開個d垃圾post先啦
自我膨脹 當自己飲食台大佬 借人上位最近做埋狗公

又多隻狗入黎,肥絲卻龜縮在一旁

你有無正面回應過以上既指控? 剩係識話人係狗 人身攻擊

咁多正評同連登垃圾程度成正比

傻閪你睇電視睇上腦呀? 當自己係律師
高汁分析師

多謝支持
本身覺得你好撚煩
但欣賞你屌柒條傻閪

多謝支持
癲狗發功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞