肥絲,本癲狗有禮物送俾你

410 回覆
920 Like 35 Dislike
好精彩 撐癲狗屌爆隻印度狗

多謝支持,拘拘一隻小畜牲本癲狗夠撚有餘
嗰日睇緊邊度有好食嘅豬潤腸
無啦啦入嚟阻鳩住
嗰日睇緊邊度有好食嘅豬潤腸
無啦啦入嚟阻鳩住

佢d傻閪真係罪該萬死
呢次真係引晒d沉默的大多數出嚟
樓主似乎係俾肥絲撚緊果個wor
睇翻你同肥絲d罵戰po淨係識用埋d冇殺傷力嘅人身攻擊,反觀肥絲句句都一語中的,仲有埋圖證。 你依家就好似蔣狗咁喺度死雞撐飯蓋,自己開個新po宣佈勝利

阿Q精神好值得大家學習

係牛腩,唔係瀏覽呀垃圾。
你老母唔係有呀Q精神都養唔到你咁撚大啦

連假膠詞語都可以拎黎攻擊,可見真係黔驢技窮

傻係柒又唔認以假膠作辯護,技窮了

都唔知你係真傻定扮ON9
但無論邊種,以一個幾十歲既男人黎講,你都好悲哀

冇野悲哀得過你老母生你出黎生件瀏覽好過生你

梗係有野悲哀得過你老母生我出黎
咪就係你老母生你出黎囉

你老母生你出黎就係為左俾本癲狗玩,我老母生我出黎就係為左撚鳩你,你話真係幾悲哀

你老母出你出黎比我呢個咁悲哀既人玩,你係咪更加悲哀先
屌你點只悲哀,簡直係人間悲劇,地獄哀歌丫喂

你老母唔只生出黎俾我玩,仲要係弱智到俾人玩緊仲要以為玩緊人咁唔悲哀得哂wo,呀Q精神,你條廢柴先可以生存到今日。btw,哩度係本癲狗既道場你都夠膽入黎俾我撚,傻仔原來真係有股傻勁不過你都係唔好再自暴其短啦,冷番入肥絲個post用你把食開屎既口喂佢食瀏覽啦,肥仔要食肉呀

屌你點解可以比人玩你都仲可以咁興奮
阿Q精神真係幫到好多人

咁就要問下你老母點解會生到你咁囉,可能食得太多瀏覽不過,你老母如果唔係有呀Q精神,都唔會做雞咁辛苦都養大你條弱智啦

你呢種樂觀精神真係好令人佩服
你老母真係教得好,如果個個人老母都好似你老母,咁香港就唔會咁多人自殺
不如叫你老母出黎做,等佢D優質遺傳可以比多D人啦
講真,肥貓都無你咁樂觀

唔需要啦,你老母已經服務緊全香港既男人咁又係wo,你睇咁多人撐我屌鳩隻肥閪,有咩辦法唔樂觀姐? 講呀Q不如你學下你老豆肥絲啦,全世界屌撚緊佢無視緊佢d作品仲當自己贏左

咩唔需要,一定要啦,你老母呢D優良DNA,唔好比佢哂左,推到你老母出黎做為止
教到個仔幾廿歲人都仲咁樂觀幼稚,一定係血統良好,快D拎出黎救下香港啦

咁你要推我實幫你推架,平時扮哂冷靜咪又係俾我撚到著哂火你老母今日食左瀏覽未呀做雞都要抖下氣架

咁咪乖囉,知自己老母可以救香港就推佢出黎做,我代香港人同你講聲多謝先
做雞救香港丫喂

wa,你好惡呀,自己老母做雞又話要迫人老母出黎做,我話同你老母玩推車姐,你都唔洗咁架。。我。。好驚呀。。。。不如。。。。

你番印度食蕉啦

驚咩,推你老母出黎做咪唔驚囉

自己老母做雞,俾人到嬲就要迫人老母做雞好柒呀,救命呀印度狗好撚on9

唔好迫迫聲咁難聽,你老母出黎做雞係善舉黎
幫你積返D陰德,對大家都有好處
東華都無你老母咁偉大

你老母簡直係聖母瑪利亞再世
生個仔出黎比人撚,仲要比人撚完都仲懞盛盛咁
咁都頂到無比你激死,你老母仲勁撚過聖女貞德
有聖母瑪利亞既母性加聖女貞德既耐性
我在此正式為你老母頒個貞節牌坊
你老母應該係香港做雞做到有貞節牌坊既第一人

講真你呢個聖老母無論生前定死後都一定造福到人類
生前做雞幫大家抒發壓力唔在講啦
死後D骨都一定好有用,話唔定將你老母D骨灰抹係條撚上面都有壯陽功效

係咩? 邊個教你架? 百母死撚左啦咩? 我都有段時間冇幫襯過佢啦, 你拎佢d骨灰黎試? 你個不肖子兼死虧佬, 呀媽d骨灰都拎黎壯陽, 唔怪得個天報應你成世俾我撚啦 話時話,你d,1毒撚壯陽都無鳩用架啦, 老母你又冇, 女你又冇, 不如你死撚左去拎你d骨灰填海算啦

洗鬼人教咩,係你豬咁兜先有人教姐
快D搵你老母D骨灰出黎賣哂
大把人爭住買去查賓周丫
一早block撚左佢 狗兄

多謝支持
呢次真係引晒d沉默的大多數出嚟

出黎屌柒佢
[/quote]
阿Q精神好值得大家學習[/quote]
係牛腩,唔係瀏覽呀垃圾。
你老母唔係有呀Q精神都養唔到你咁撚大啦[/quote]
連假膠詞語都可以拎黎攻擊,可見真係黔驢技窮[/quote]
傻係柒又唔認以假膠作辯護,技窮了[/quote]
都唔知你係真傻定扮ON9
但無論邊種,以一個幾十歲既男人黎講,你都好悲哀[/quote]
冇野悲哀得過你老母生你出黎生件瀏覽好過生你[/quote][/quote]
咪就係你老母生你出黎囉 [/quote]
你老母生你出黎就係為左俾本癲狗玩,我老母生我出黎就係為左撚鳩你,你話真係幾悲哀[/quote]
屌你點只悲哀,簡直係人間悲劇,地獄哀歌丫喂[/quote]
你老母唔只生出黎俾我玩,仲要係弱智到俾人玩緊仲要以為玩緊人咁唔悲哀得哂wo,呀Q精神,你條廢柴先可以生存到今日。btw,哩度係本癲狗既道場你都夠膽入黎俾我撚,傻仔原來真係有股傻勁不過你都係唔好再自暴其短啦,冷番入肥絲個post用你把食開屎既口喂佢食瀏覽啦,肥仔要食肉呀[/quote]
阿Q精神真係幫到好多人[/quote]
咁就要問下你老母點解會生到你咁囉,可能食得太多瀏覽不過,你老母如果唔係有呀Q精神,都唔會做雞咁辛苦都養大你條弱智啦[/quote]
你老母真係教得好,如果個個人老母都好似你老母,咁香港就唔會咁多人自殺
講真,肥貓都無你咁樂觀[/quote]
唔需要啦,你老母已經服務緊全香港既男人咁又係wo,你睇咁多人撐我屌鳩隻肥閪,有咩辦法唔樂觀姐? 講呀Q不如你學下你老豆肥絲啦,全世界屌撚緊佢無視緊佢d作品仲當自己贏左[/quote]
咩唔需要,一定要啦,你老母呢D優良DNA,唔好比佢哂左,推到你老母出黎做為止
教到個仔幾廿歲人都仲咁樂觀幼稚,一定係血統良好,快D拎出黎救下香港啦[/quote]
咁你要推我實幫你推架,平時扮哂冷靜咪又係俾我撚到著哂火你老母今日食左瀏覽未呀做雞都要抖下氣架[/quote]
咁咪乖囉,知自己老母可以救香港就推佢出黎做,我代香港人同你講聲多謝先
做雞救香港丫喂[/quote]
wa,你好惡呀,自己老母做雞又話要迫人老母出黎做,我話同你老母玩推車姐,你都唔洗咁架。。我。。好驚呀。。。。不如。。。。

你番印度食蕉啦
[/quote]
驚咩,推你老母出黎做咪唔驚囉[/quote]
自己老母做雞,俾人到嬲就要迫人老母做雞好柒呀,救命呀印度狗好撚on9[/quote][/quote]
東華都無你老母咁偉大[/quote]
你老母應該係香港做雞做到有貞節牌坊既第一人[/quote]
死後D骨都一定好有用,話唔定將你老母D骨灰抹係條撚上面都有壯陽功效[/quote]

係咩? 邊個教你架? 百母死撚左啦咩? 我都有段時間冇幫襯過佢啦, 你拎佢d骨灰黎試? 你個不肖子兼死虧佬, 呀媽d骨灰都拎黎壯陽, 唔怪得個天報應你成世俾我撚啦 話時話,你d,1毒撚壯陽都無鳩用架啦, 老母你又冇, 女你又冇, 不如你死撚左去拎你d骨灰填海算啦[/quote]
大把人爭住買去查賓周丫[/quote]
嘩, 你隻印度狗好貪心呀, 自己老母D骨灰都未用哂就"候"住人地果D, 不過家母好彩, 未有你老母咁不幸咁早死可以拎去火化, 所以你都係搽番你老母D骨灰壯陽先啦, 死虧佬
[quote][quote][quote][quote]樓主似乎係俾肥絲撚緊果個wor
睇翻你同肥絲d罵戰po淨係識用埋d冇殺傷力嘅人身攻擊,反觀肥絲句句都一語中的,仲有埋圖證。 你依家就好似蔣狗咁喺度死雞撐飯蓋,自己開個新po宣佈勝利

咪就係你老母生你出黎囉

你老母生你出黎就係為左俾本癲狗玩,我老母生我出黎就係為左撚鳩你,你話真係幾悲哀

你老母唔只生出黎俾我玩,仲要係弱智到俾人玩緊仲要以為玩緊人咁唔悲哀得哂wo,呀Q精神,你條廢柴先可以生存到今日。btw,哩度係本癲狗既道場你都夠膽入黎俾我撚,傻仔原來真係有股傻勁不過你都係唔好再自暴其短啦,冷番入肥絲個post用你把食開屎既口喂佢食瀏覽啦,肥仔要食肉呀

阿Q精神真係幫到好多人

咁就要問下你老母點解會生到你咁囉,可能食得太多瀏覽不過,你老母如果唔係有呀Q精神,都唔會做雞咁辛苦都養大你條弱智啦

講真,肥貓都無你咁樂觀

唔需要啦,你老母已經服務緊全香港既男人咁又係wo,你睇咁多人撐我屌鳩隻肥閪,有咩辦法唔樂觀姐? 講呀Q不如你學下你老豆肥絲啦,全世界屌撚緊佢無視緊佢d作品仲當自己贏左

教到個仔幾廿歲人都仲咁樂觀幼稚,一定係血統良好,快D拎出黎救下香港啦

咁你要推我實幫你推架,平時扮哂冷靜咪又係俾我撚到著哂火你老母今日食左瀏覽未呀做雞都要抖下氣架

做雞救香港丫喂

你番印度食蕉啦

自己老母做雞,俾人到嬲就要迫人老母做雞好柒呀,救命呀印度狗好撚on9

東華都無你老母咁偉大

死後D骨都一定好有用,話唔定將你老母D骨灰抹係條撚上面都有壯陽功效

係咩? 邊個教你架? 百母死撚左啦咩? 我都有段時間冇幫襯過佢啦, 你拎佢d骨灰黎試? 你個不肖子兼死虧佬, 呀媽d骨灰都拎黎壯陽, 唔怪得個天報應你成世俾我撚啦 話時話,你d,1毒撚壯陽都無鳩用架啦, 老母你又冇, 女你又冇, 不如你死撚左去拎你d骨灰填海算啦

大把人爭住買去查賓周丫

嘩, 你隻印度狗好貪心呀, 自己老母D骨灰都未用哂就"候"住人地果D, 不過家母好彩, 未有你老母咁不幸咁早死可以拎去火化, 所以你都係搽番你老母D骨灰壯陽先啦, 死虧佬
[quote][quote][quote][quote]樓主似乎係俾肥絲撚緊果個wor

咪就係你老母生你出黎囉

阿Q精神真係幫到好多人

講真,肥貓都無你咁樂觀

做雞救香港丫喂

你番印度食蕉啦

東華都無你老母咁偉大

大把人爭住買去查賓周丫

傻架咩,生左你出黎仲叫好彩?
已經係人生最大悲劇啦
[quote][quote][quote][quote][quote]樓主似乎係俾肥絲撚緊果個wor

咪就係你老母生你出黎囉

阿Q精神真係幫到好多人

講真,肥貓都無你咁樂觀

做雞救香港丫喂

你番印度食蕉啦

東華都無你老母咁偉大

大把人爭住買去查賓周丫

傻架咩,生左你出黎仲叫好彩?
已經係人生最大悲劇啦

你係香港又做狗,番印度又係做狗咪仲悲哀
Block左好耐

癲狗

屌打肥絲真係好西柒煩
癲狗

屌打肥絲真係好西柒煩

多謝支持
原來男人老狗得果158CM高, 168磅!

究竟智商要幾低先會將改篇假膠post綜合當起底

肥閪試圖為自己辯護不果

又矮又肥: 碌鳩應該都唔會大得去邊
又gay又細鳩: 應該都係比人屌 個個黎
肥毒樣: 型靚fit既member睇怕都唔候佢啦
換而言之, 淨低d不堪入目既gay佬先會肯屌佢 陰公
又矮又肥: 碌鳩應該都唔會大得去邊
又gay又細鳩: 應該都係比人屌 個個黎
肥毒樣: 型靚fit既member睇怕都唔候佢啦
換而言之, 淨低d不堪入目既gay佬先會肯屌佢 陰公

巴打分識得好詳細,請受本癲狗一拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞