apple 出左magsafe尿袋

354 回覆
10 Like 108 Dislike
賣7百幾lightning線都唔送條
經換算後等如 iPhone 2868mAh
有人話條數係咁計:

This battery is 1460mAh * 7.62v = 11.1Wh

The iPhone 12 battery is 2815mAh * 3.87v = 10.9Wh

If you take that 11.1Wh and convert it to 3.87vv, that's 11.1Wh / 3.87v = 2868mAh worth of iPhone charging, before charging losses.
要嚟冇電時救命, 我覺得 ok 啦
2021年出個得2800mAh尿袋?真係得apple做得出
個樣吸引
但咁貴俾咁嘅電量我
買個D驗下個腦
應該又係用嗰隻濕尻「令」面
用幾用就花哂勁樣衰
係啜面 silicon 嚟
咁都好啲
佢廿蚊我咪買囉咁少電
有人埋單驚西咩
唔需要
其他尿袋 output voltage 幾多? 如果細 output voltage 大 mAh 都係文字遊戲
14600就諗下
真係買apple logo 咩
貴同少電都算, 仲要插線先有15w
傻系先買
ifan 唔係唔買吓話?
平時就iphone iPad 要買最大最貴最快嘅model,唔係就屌鳩人窮西
到mac pro 都係30-40萬姐就聲都冇
而家幾舊水唔係唔買呀??
下你當呢舊野係包埋MagSafe charging 咪抵玩d
你就咁買粒magsafe 叉電都299 呢個有埋尿袋貴500咁解
799得1400mah加幾粒磁石就咁多弱智想買
求其買個大容量無線尿袋 痴mag saver好過啦
窮就認啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞