apple 出左magsafe尿袋

354 回覆
10 Like 108 Dislike
你覺得依家呢個入牛仔褲袋又會無問題?
係喎, apple 最叻呢啲縮數
apple 又岀垃圾
唔明⋯⋯
即係1460mAh @ 7.62v 可以叉滿2815mAh嘅電?
粒相機制好似無得半按,垃圾
係認真少少就出個Pro Camera Case一個有齊快門加電池,到時賣貴啲都仲得呀
唔計 energy loss 就係
Btw有黑色先可能買
大佬呀
家下個case用緊黑色
你叫人痴舊白色嘢上去
啲人鳩up 你唔係信吧
白色真係太易污糟
咁用以20W charge MagSafe 15W 計,efficiency 75%
而且5W output 時熱量更低,可以更高efficiency
唔好數漏咗100蚊當中仲有當中有$10 係俾iOS 14.7 相嘅battery management software optimization 同UI 嘅, 等佢唔駛長期100% 滿叉整虧舊電
最緊要係有無smart功能
以前smart case 最正function係識先用殼嘅電力而唔經機內電池,而唔係就咁叉落機電池

如果識先用battery case 電池就抵買
今次呢件嘢竟然冇派比 KOL 試用出 YouTube 片
apple呢舊野一定有個chip 會保護住自己舊電
同舊時個smart battery case一樣
用case既電先, 用電話
但我建議都係睇左實際測試再決定算
我估一run 食電既apps就唔得
呢個case其實都有d問題
有時開唔知咩apps
個case會傻左 掉撚返轉,
iphone舊電叉落去個case到
用左iphone 8用起,用左幾年
11pro都係有d咁既情況 不過小左好多
你用 5W 火牛差?
無 用12watt牛又好
USB c 牛 PD牛都一樣
係開完唔知啲咩apps先會咁
mag safe 尿袋,插住電先有15w input to iphone, 咁我駛鬼mag safe 咩
15W 會太熱,太熱會導致energy loss 好大
我懷疑佢遲啲會出跟返晒而家嘅機顏色
Smart case 世一
一年換一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞