apple 出左magsafe尿袋

354 回覆
10 Like 108 Dislike
岩岩入手 但想問點先知舊電叉滿左?
著燈?
差滿插電會著綠燈,一係放落iphone度睇電量
我發覺啪落電話同拎起舊電入面都好似有聲
好似鬆鬆地咁
見到了 謝謝
不過真係幾實個磁力

今朝100%出門
On撚9
點解你MagSafe 個logo係咁嘅?😂
15 beta
屌 真係尿袋
我老婆果舊, 放左一晚無晒電 0% 唔知做乜9
尿袋插住電, 笑死
15 Beta 未完全 support 㗎, 等 update 啦
14.7 用落冇問題
有冇拍落電話? 定就咁單獨放喺度?
分開放
跟住第二朝拍落電話無反應
之後分開叉電
d 電又一野彈返上去
都幾多bugs
負皮你個打折

「打折」都唔用得??00後好波!
https://lih.kg/735954
答你 都廢尻事 Zzz
可以火牛插線落iphone再痴埋佢一齊充電
從拆解看到電池以 2 顆連接組成,容量顯示 1460 mAh,但不代表這是「總容量」,因為它同時列出 7.62V /11.13Wh,兩者也較 iPhone 12 mini 的 3.85V/8.57Wh 高,因此 MagSafe Battery Pack 大約等同 3000mAh 容量。
我都係,應該係正常
入面個磁石圈係冇嘢 fix 死, 喺入面會有少少虛位郁動, 下面個 video 有講解

https://youtu.be/p1hjrdPuMGo?t=223
點解要咁設計
有黑色先買
我 9 佔
1. 咁做有虛位, 吸落 iPhone 時就可以做出磁吸嗰種啪一聲, 聽落去好有質感
2. 保證吸落 iPhone 嗰面係最大磁力, 如果搵膠水黐灰色嗰面, 就會隔咗層膠水, 如果黐線圈嗰面, 就會永久同灰色嗰面有虛位, 以上兩樣都會減低磁力, 亦解釋咗點解呢嚿嘢個磁力係咁多 MagSafe 產品中最強
垃圾,後悔買,差得好撚少
Pro Max嚟計,比個折頭佢最多叉40%
遲啲用耐咗30%都唔知有冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞