apple 出左magsafe尿袋

354 回覆
10 Like 108 Dislike
mini 救返都晒氣啦
就係你班友出埋啲狗屎垃圾都肯買,令到apple繼續出垃圾做壞晒市
用完夠頂一日
Magsafe應該係用幾代
至於舊電就有可能有更新
其實mAh呢個同voltage掛鉤嘅單位,本身用嚟形容 capacity 就唔夠清晰,唔識 physics 嘅人會好易誤會

Btw 根據 12 Mini 用 Magsafe 嘅 12W Fast Charge 最少需要 18W 供電去估算,Magsafe 嘅 efficiency 可能得 65-70%,咁計法呢 Magsafe 尿袋隨時真係剩係啱啱夠充爆 12 Mini 一次
Made in China
1460mAh
11.13Wh
咁既價錢

Marketing high大左?
唔知mini 打埋機, 叉唔叉得住
係差/叉電呀巴打
冇人推依個
有心人要踩嘅, 乜嘢 fact 都當睇唔到㗎啦
Apple自己set限制 認到唔係官方magsafe就唔開15w同20w 有埋mfi認都係唔開
唔買就唔買㗎喇只會係咁喺度鬧
要買嘅今朝已經畀曬錢
出MagSafe其中一大原因就係可以整磁吸無線尿袋,仲出smart battery case做乜?
個模唔洗再開
之前整左幾款
Iphone 11 pro
Pro max版
而家magsafe 一個模可以食晒四款機
下一代機都食到
當smart battery case, 唔知呢舊野個磁力夠唔夠大力
Apple一定係想你用埋原廠case,所以呢個只會係你哋肯唔肯課足會費嘅問題
線?iPhone個盒咪跟埋囉!又想r多條?咁唔環保喎!有需要咪自己再課多條囉
其實應該出多個Max版俾有需要嘅大機用家。
已經用緊MagSafe 套
我覺得應該Max要造到啱啱好fit 12/12Pro個size,因為我相信用12/12Pro嘅人先係最需要尿袋
至於mini如果唔介意兩邊/三邊突出其實都用得。
同埋Max版可以造返長少少厚少少,買得Max都唔會介意又厚又重㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞