apple 出左magsafe尿袋

354 回覆
10 Like 108 Dislike
15 未 support
Lock Screen 先有 animation
Input / Output 都係同一個面, 點層層疊?
我諗佢意思係用magsafe板?
唔得
應該佢想問magsafe板叉個尿袋
我諗 吸到 但叉唔到 我試過了
一定要用 iPhone 反向差先得
今日收到時 想試下
本身用開佢個magsafe板 廢事換條線 懶
不過唔得 想用佢塊無線板充個尿袋
我知雙向 係想試下塊無線板叉隻尿袋 得唔得
最後都係插多隻牛 用 如果日後同時要充
廢事成日換線
應該無
見佢官網都係得2500果個
用左幾日2500覺得都算方便
雖然一定差唔滿部電話但都可以頂多半日
係怕日日用電話舊電好快壞
No
屌唔撚掂wo
今朝100%出門
部電部d 電係咁跌
都叉唔撚到

可能ios 15有bug 尿袋不斷8x% 又跳返上9x%
用lte/5g 的確係耐過你
係咪bug左個電話80%以上就以為要同個尿袋叉番滿佢
佢好似用緊電話果陣唔撚叉
我頭先STANDBY 都照用電話D 電
15 唔完全 support 的
有冇替代品
勸力你別信咁多 呢啲評測
anker 不如買mophie snap+ juice pack mini
同埋佢講5000電容 magsafe叉會打折 你預pro max只叉到60%度或多少少 如果你邊用邊叉更少 用線叉先能叉爆pro max
勸你買原廠 雖5w 其實同7.5w無別 可能第三方佢地一叉係7.5w過程中熱度升變5w 原廠隻等同5000電容 少5-6-%電度咋
而且磁吸 明顯比第三廠 有分別 實得好穩陣 但佢地都算做得實
官方野始終好過第三方 真係無錯
你想叉爆滿電 不如等多排 anker黎緊會出隻1000電容magsafe 或買belkin 10000電容個隻 不過厚到仆街又外型唔靚 要靚 等anker遲下隻magsafe 10000 佢做到比belkin 隻薄好多 同靚仔多 之前蘋果未出 我都諗住等買 但買左mophie 隻用 都好滿意 同方便 覺得 點知用左排蘋果就出
咁都負皮 真實用過 講多都嘥尻氣 自己買啦 真係柒頭黎又睇又要問 咁撚好答 真係多尻如對住呢啲人
anker 1萬幾時出有無圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞