TVB《刑偵日記》最新收視大跌,ViuTV《大叔的愛》收視再創新高

543 回覆
692 Like 12 Dislike
《刑偵日記》
先不評論什麼............
我好耐冇睇電視
都見到節目按好似連續每個月都差不多有1/2套係紀律部隊題材.............

邊消化到咁多
代表又平又靚 睇廣告商反應就知啦 仆住咁落廣告

自己望下TVB得返咩廣告呀
得返班老屎忽先信TVB好多人睇 繼續信TVB玩數字遊戲
其實TVB要改變首先就要換曬班管理層(當然班老屎忽自以為是唔會咁做)
班藝人都唔應該綁死系個台度應該俾佢地自由發展
電視劇、綜藝都可以俾D外判電影公司拍
唔好一味工廠式作業
同埋成本固然重要但係太過執著成本就拍唔到好嘢
成本高唔一定有好嘢,成本少都可能會有好嘢
師奶台真係要靠D百佳惠康廣告撐住
係既 百萬富翁紅左先去買返黎做麻
人做佢做 又要做得柒

百萬富翁當年題材新鮮 個個都黃金時間睇
希望佢會做返獎門人
最後低收視敗走
嫲嫲個櫃都好靚
應該係貴嘢
個designer 拆爛佢做鏡既門
ONL79
思想僵化冇得救唯有等死
佢地仲係認為有曾志偉做獎門人
食辣辣壽司玩忌廉個個都鍾意睇
電視劇有汪明荃、王祖藍之類嘅就會高收視
其實佢地入返去都有用既
153始終人面廣 個個都要比薄面
你見多返好多「人」做返Tvb節目

之前班高層直頭垃圾 唔係靠Tvb個名 佢地有鬼人理佢地咩
等於李偲嫣死左陳淨心補上
睇唔到分別
睇見而家班tvb偽人
對住兩個矮人卑躬屈膝真係好撚肉酸
最記佢入沖涼房話自己長大!
最受歡迎既晚吹又唔show埋

死8婆
咁撚多人幫tvb講野
但即討post長時間得美斯自含
好心五毛就比多D資源去即討啦
節同節既廣告就係 xxx特約個d已經貴過tvb幾陪喎 仲要黃金時間差唔多個個節目都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞