[BLINK] BLACKPINK討論區 (5) WIN: WHEN IS NEXT - COMEBACK

1001 回覆
28 Like 12 Dislike
rose 個瀏海好正

no

Yg 真係好忍得 我服左佢 如果出碟好肯定破硬記錄

其實點解會唔出碟 佢都儲到一定人數fans
出碟呀 週邊野賺到佢fatfat啦

我念佢應該行完美主義,儲埋所有主打歌一次過出大碟 一出就爆銷量破記錄 原理同佢佢唔比佢旗下藝人成日曝光一樣同埋一出道就係怪物新人

根本係而家出signle你又買,到時出碟加隻歌落去,你又買。咁你一隻碟就買左double

飢餓行銷呀嘛 yg 玩呢招玩到出神入化 你買處女碟同買第二隻兩者個感覺已經唔同啦

呢招玩死左ikon

好多都係啦,如果唔係啲歌好聽,應該無fans
http://www.vlive.tv/video/33457

comeback live有中字

應援出左
星期日人歌預錄係凌晨錄
星期日人歌預錄係凌晨錄

應援出左

得幾句

應援出左

得幾句

一直都係 之前幾首都係得幾句
星期日人歌預錄係凌晨錄

仆佢個街喇 佢星期日錄埋下星期
即係我無得睇啊 DLLM YG
星期日人歌預錄係凌晨錄

半個月糧去旅行
#respect
依家睇番V LIVE
睇著ROSE大頭個時好難想像佢對腳係咁幼
星期日人歌預錄係凌晨錄

半個月糧去旅行
#respect

錄夠一個月佢
星期日人歌預錄係凌晨錄

半個月糧去旅行
#respect

錄夠一個月佢

睇mbc囉,雖然雞啲
依家睇番V LIVE
睇著ROSE大頭個時好難想像佢對腳係咁幼

佢係面大
但個身勁細
星期日人歌預錄係凌晨錄

半個月糧去旅行
#respect

錄夠一個月佢

睇mbc囉,雖然雞啲

好灰 睇黎我大把時間去pop up store
聽日音中預錄得129人 重少過第一次出道預錄
平時音中預錄應該可以放到200人入去
唔知係真係咁少人申請 定YG 放咁少人入去
呢個好睇 講佢地mv既衫幾多錢
https://youtu.be/_RQ0iqYU3Cw
https://www.youtube.com/watch?v=MpRvKYNOBPs
yg自己整MV Reaction

入面有機會係佢地自己黎
好泰喎首歌 仲有陣大陸味
同square 1 2比差好遠
明顯首歌hea好多
打擊感同旋律都好薄又單調
又冇high note位比rosé發揮
整體唔出色 高潮位又唔明顯
Lisa d rap又冇bad girl feel
jisoo把聲又冇定發揮
得啲洗腦電音
好失望

希望square 3會做好啲
利申 square1已經追緊

不過mv同相好好j
明顯首歌hea好多
得啲洗腦電音
好失望

不過mv同相好好j

利申 jennjenn老公
佢咁多line我都開心
明顯首歌hea好多
得啲洗腦電音
好失望

不過mv同相好好j

利申 jennjenn老公
佢咁多line我都開心

agger
係咪破左BTS個youtube view record喇?

無意攻擊BTS, Army見到唔好插

好似係

2隊都好鐘意
我奶
BLACKPINK POP UP STORE 代購開團
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSemvjUAyDA17_L8vwJ67dpLb9ymJN_2kSJePIMEEAR0lxfQlg/viewform
有興趣就睇下

學生狗30號出糧先過到數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞