[BLINK] BLACKPINK討論區 (5) WIN: WHEN IS NEXT - COMEBACK

1001 回覆
28 Like 12 Dislike
首新歌由7點單曲重播聽到而家
https://www.youtube.com/watch?v=rrE_Yn-NIy4

BLACKPINK - As if it's your Last (마지막처럼) : Line Distribution (Color Coded)

比JISOO唱兩句媽痴割初狼都係

我諗起花樽dara

Jisoo

Jisoo唔唱得咩
JISOO愈睇愈正
https://www.youtube.com/watch?v=rrE_Yn-NIy4

BLACKPINK - As if it's your Last (마지막처럼) : Line Distribution (Color Coded)

我諗起花樽dara

Jisoo

Jisoo唔唱得咩

27s 算係咁啦 咁佢main都唔係唱

我諗起花樽dara

Jisoo

Jisoo唔唱得咩

27s 算係咁啦 咁佢main都唔係唱

Jisoo live好穩喎
副歌嗰陣有隻樂器嘅音色(比較電子)我覺得為成個段落生色不少,亦覺得catchy好多
有冇大大可以解釋到係邊隻樂器
條teaser仲喺trending
但mv仲未上
JISOO愈睇愈正

Jisoo唔會越睇越正
佢已經係最正
JISOO愈睇愈正

Jisoo唔會越睇越正
佢已經係最正

hi黨員
JISOO愈睇愈正

Jisoo唔會越睇越正
佢已經係最正

hi黨員

又係你

破9m恭喜 繼續刷
至索真係好靚
多左咁多生面口

起身見到呢張圖 早餐都噴返出黎
多左咁多生面口

我有mon post嫁 冇出聲咋
blackpink真心好好聽
路人飯lm

首歌真係幾好聽
多左咁多生面口

我有mon post嫁 冇出聲咋

CB 之後先知有冇多到
副歌嗰陣有隻樂器嘅音色(比較電子)我覺得為成個段落生色不少,亦覺得catchy好多
有冇大大可以解釋到係邊隻樂器

慢慢上高潮位個段曲真係好正
1日1千萬view
1日1千萬view

正確啲係十七個鐘

紀念一下
1日1千萬view

正確啲係十七個鐘

紀錄真係用黎打破
到底youtube 極限係邊

改寫

改寫

張圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞