[BLINK] BLACKPINK討論區 (5) WIN: WHEN IS NEXT - COMEBACK

1001 回覆
28 Like 12 Dislike
啱啱個views一嘢噴左130萬
唔知24個鐘破唔破到1000萬呢

咁care做咩
自己鐘意聽咪得
高view係證明受歡迎
但死刷爛刷實際又無咁多人鐘意又有咩意思?

YouTube views都會影響佢地攞唔攞到一位
我有我刷 大家都係blinks 唔洗咁講嘢既

有錢出錢 有力出力姐
我就出錢算 老喇

咁care做咩
自己鐘意聽咪得
高view係證明受歡迎

有錢出錢 有力出力姐
我就出錢算 老喇

幾時飛

咁care做咩
自己鐘意聽咪得
高view係證明受歡迎

有錢出錢 有力出力姐
我就出錢算 老喇

幾時飛

下星期2

佢自從出左道就覺得佢痴撚線

佢自從出左道就覺得佢痴撚線

未上weekly idol之前都唔知佢痴線
Lisa好撚正呀

BP大發

咁care做咩
自己鐘意聽咪得
高view係證明受歡迎

有錢出錢 有力出力姐
我就出錢算 老喇

正解

咁care做咩
自己鐘意聽咪得
高view係證明受歡迎

有錢出錢 有力出力姐
我就出錢算 老喇

正解

SBS會計
https://www.youtube.com/watch?v=rrE_Yn-NIy4

BLACKPINK - As if it's your Last (마지막처럼) : Line Distribution (Color Coded)

咁care做咩
自己鐘意聽咪得
高view係證明受歡迎

有錢出錢 有力出力姐
我就出錢算 老喇

正解

SBS會計

正確D講 youtube會計入SNS分
但SNS分唔止youtube 重有twitter trend 或者其他社交平台話題度
BP大發

你超靚
https://www.youtube.com/watch?v=rrE_Yn-NIy4

BLACKPINK - As if it's your Last (마지막처럼) : Line Distribution (Color Coded)

比JISOO唱兩句媽痴割初狼都係

rose

rose

係後面

比JISOO唱兩句媽痴割初狼都係

我諗起花樽dara
我諗起花樽dara [/quote]

宜家主唱變左JEN+ROSE 係路人眼中仲唔變花樽咩
D youtube view咁勁既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞