[BLINK] BLACKPINK討論區 (5) WIN: WHEN IS NEXT - COMEBACK

1001 回覆
28 Like 12 Dislike
1日1千萬view

正確啲係十七個鐘

紀錄真係用黎打破
到底youtube 極限係邊

半年無cb+得一首歌+超high舞曲 係爆得起但無諗過爆到咁
珍惜呢個紀錄 應該keep 到2個月
直到bts comeback
1日1千萬view

正確啲係十七個鐘

紀錄真係用黎打破

半年無cb+得一首歌+超high舞曲 係爆得起但無諗過爆到咁

最慘只係上人歌 攞少好多獎
1日1千萬view

正確啲係十七個鐘

紀錄真係用黎打破

最緊要係多謝youtube合作
琴日係街都睇左5次,今朝就收到msg爆數據
吹一下國際人氣
我起英國去開果間得鬼去既gymroom
平時播得西方歌頭先有播bp新歌
Spinning堂都有用黎做bgm
吹一下國際人氣

其實bp嘅歌係韓國都算有知名度
不過好多人講唔出邊個唱就真嘅

依家見到既係army同blink合作
我諗起花樽dara

宜家主唱變左JEN+ROSE 係路人眼中仲唔變花樽咩[/quote]

Boombayah已經躁底
唱得兩句

而家啲網上network真係好恐怖
吹一下國際人氣

我諗只係播Spotify
推左佢上top trend啲鋪頭就會自己loop
聽日就有live睇
希望有打歌效應推得返melon上去
Yg又係on9 咁快放bts出黎 又分流哂啲views 明明可以爆到更高
吹一下國際人氣

我諗只係播Spotify
推左佢上top trend啲鋪頭就會自己loop

YouTube有好多鬼佬reaction

燥底呀影左咁多靚相都唔出碟或者寫真比我地買下
Yg又係on9 咁快放bts出黎 又分流哂啲views 明明可以爆到更高

Bts係yg既咩

Bts係yg既咩

Behind the scene

一落機就有佢地迎接我

一落機就有佢地迎接我

唔知comeback有無新圖換黎做廣告圖
Youtube已經破左韓國首紀錄而家11m
就黎可以入到全球歌手首日紀錄top10
我諗起花樽dara

宜家主唱變左JEN+ROSE 係路人眼中仲唔變花樽咩

Boombayah已經躁底
唱得兩句[/quote]
咩野花樽dara啊

一向ON9

好喇我妒忌 好想要
今次CB係咪得一首歌
今次CB係咪得一首歌

係呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞