[BLINK] BLACKPINK討論區 (5) WIN: WHEN IS NEXT - COMEBACK

1001 回覆
28 Like 12 Dislike

都好耐下

Bigbang Tonight Comeback上埋最後一次都無再上過。仲好記得果時YG話music bank無叫佢地上,佢話有叫就一定上;銷量銀行就話有叫,話咩一位後補都一定會叫,點知BB就被上左三次音銀

好似loser上左次

所以未神奇

同埋銷量銀行啲comeback stage好水皮

music core都唔係好得去邊

Music core d camerawork真係 上次music bank loser個stage簡陋到

我岩岩追kpop果時,music core係最靚嫁啲stage
之後就
而家sbs>mnet>mbc>kbs

Bigbang Tonight Comeback上埋最後一次都無再上過。仲好記得果時YG話music bank無叫佢地上,佢話有叫就一定上;銷量銀行就話有叫,話咩一位後補都一定會叫,點知BB就被上左三次音銀

好似loser上左次

所以未神奇

Music core d camerawork真係 上次music bank loser個stage簡陋到

只係呢排YG同MBC關係好左先上music core

我覺得只係激mnet

好似loser上左次

所以未神奇

我覺得只係激mnet

激左大半年啦
今年mama又冇份

所以未神奇

我覺得只係激mnet

激左大半年啦
今年mama又冇份

又係要第一姐
these kids just got an upgrade from a small car

these kids just got an upgrade from a small car

架車老是常出現
好波 咩都無
https://youtu.be/HlsxEGd0MLw
原來YG未訓醒

首歌出奇地正
好正
https://youtu.be/HlsxEGd0MLw
原來YG未訓醒

首歌出奇地正

好好聽感謝唔係重電音
個chorus 幾好聽
Blackpink
in your AREA!!!!!

等中字
等中字

已經有
等中字

已經有

Vlive有
Lisa冇韓文歌詞
Lisa冇韓文歌詞

未必 等埋full ver 先
開頭個到jennie把聲好正啊
好期待lisa個part會係點
個人麻麻地中間rose個part個類uplifter 不過等聽埋成首先
Blackpink

點解我聽到有兩隻唔隻既歌
應該係我有幻覺
Blackpink

點解我聽到有兩隻唔隻既歌
應該係我有幻覺

今次隻碟會唔會有d咩卡呀乜野之類要抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞