[NBA] LA Lakers 湖人討論區(10)

189 回覆
3 Like 3 Dislike
trade到上around 20 就夠就好

向上trade 公鹿個pick ?
感覺上公鹿要jc呢類球員

okc 21 pick or portland 15/20 pick 都有可能

Portland cap room 鎖死哂
唔會搞啦

咁又係嘅
如果肯 trade pick,priority 應該係 offload 果四份長約
本身想話可以拎 pick + crabbe 換 clarkson,不過咁做到都慳唔到幾多錢

Crabble不了

Jc我自己幾鐘意

x2
千二萬第6人好抵喇

jc緊係拎黎送走其中一份爛約

向上trade 公鹿個pick ?
感覺上公鹿要jc呢類球員

okc 21 pick or portland 15/20 pick 都有可能

Portland cap room 鎖死哂
唔會搞啦

咁又係嘅
如果肯 trade pick,priority 應該係 offload 果四份長約
本身想話可以拎 pick + crabbe 換 clarkson,不過咁做到都慳唔到幾多錢

Crabble不了

Jc我自己幾鐘意

x2
千二萬第6人好抵喇

jc緊係拎黎送走其中一份爛約

情感上想留JC,都初12m續約呢個價,真係人情價。
開個新 post 先
.
[img]1.jpg[/img]
.
Where is 新post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞