[NBA] LA Lakers 湖人討論區(10)

189 回覆
3 Like 3 Dislike

呢個真係講出我心聲
不嬲我湖都係一個打晒其他29隊㗎啦
我就由2010開始上
邊一年唔係係公海同其他互屌到仆街
呢家仲要係到話鳩番我地係到圍爐
冇病呀
仲要羣埋班搞事撚到
冇撚病呀
真係睇撚到我好撚想嘔呀屌你老母
幾時變撚到咁㗎
你地班撚屌自己係到討論晒佢算喇
快撚啲叫埋你地fd子霸撚晒成個post佢喇
好似舊登個木狼post咁喇

全部討論都係有論點有論據
點樣見到你所講既野?
反而討論左幾個thread就人身攻擊果d

理撚得你幾撚有論點
關我撚事
幾時有屌鳩你冇論點呀
重睇啦

唔夠人講就講粗口
你就真係破壞討論啦

點樣唔夠你講
你就一直係到轉移視線
我成篇文一句都冇講過你冇論點
你係要衝出黎話自己幾有論點巧威威咁
但係其實淨係識copy數據
數據係最重要咁wiki咪最識波
駁唔到咪收皮囉
係要係到轉移視線
好鬼小學雞
仲有
連登舊登不嬲好多粗口
你咁唔想睇到粗口
快啲話老師知
或者filter左佢
不過呢家冇埋filter
建議你過番香討 u汪
岩你多啲

而家唔係打粗口有問題
而係講野無point 講d咩我係屌你嫁啦 我岩哂果d廢文有問題
真係唔知邊個小學雞

我幾時有屌鳩你冇論點
係睇撚唔過眼出去r fd子
再入埋黎討論
咁同舊登個木狼post有乜撚野分別
我成篇文同上面位巴打既重點都係呢個
一係你就駁我
一係你就唔好同quote 我
我都估到你會覺得冇問題

冷靜d 係咪平時太大壓力

點樣見到你所講既野?

理撚得你幾撚有論點
關我撚事
幾時有屌鳩你冇論點呀
重睇啦

唔夠人講就講粗口
你就真係破壞討論啦

點樣唔夠你講
你就一直係到轉移視線
駁唔到咪收皮囉
係要係到轉移視線
好鬼小學雞
仲有
連登舊登不嬲好多粗口
你咁唔想睇到粗口
快啲話老師知
或者filter左佢
建議你過番香討 u汪
岩你多啲

而家唔係打粗口有問題
而係講野無point 講d咩我係屌你嫁啦 我岩哂果d廢文有問題
真係唔知邊個小學雞

我幾時有屌鳩你冇論點
再入埋黎討論
一係你就駁我
我都估到你會覺得冇問題

都估到你駁唔到
點冷靜個post比人騎劫又冇人唔理
啲舊會然又唔再上黎
啲湖巴又變晒
竟然會r fd子
又成大陣腥味
你討論埋我果份
唔該啲新連登仔要同公海班廢人圍爐就出返去公海咪再入嚟
一係分po
[img]https://i.redd.it/6ysxi9bc7i0z.jpg[/ img]

Jordan Bell 好多人話會係 sleeper pick
唔係咁 undersized 嘅應該上到 top 20
防守端有潛力做 next Draymond

https://www.youtube.com/watch?v=NyvpZNlNnAo

https://youtu.be/yu8rASbCihk
4:15
射波都唔錯

睇佢大學數據根本就唔識射波 另一個black/trob
randle夠話新odom新green啦
湖人已經太多undersize pf
28位一定係揀bam/bryant

d 人話 Randle 似 Draymond 係因為都係 undersize 姐
心態同 skillset 差好遠
就咁睇 scouting report 話佢 lateral movement 夠快守到 pick and roll,係嘅話都幾有用
28pick 最想要Justin Jackson , Ivan Rabb , 艾迪巴約

Rabb 聽日 workout
justin jackson 我地 28th pick 簡唔到

點樣見到你所講既野?

理撚得你幾撚有論點
關我撚事
幾時有屌鳩你冇論點呀
重睇啦

唔夠人講就講粗口
你就真係破壞討論啦

點樣唔夠你講
你就一直係到轉移視線
駁唔到咪收皮囉
係要係到轉移視線
好鬼小學雞
仲有
連登舊登不嬲好多粗口
你咁唔想睇到粗口
快啲話老師知
或者filter左佢
建議你過番香討 u汪
岩你多啲

而家唔係打粗口有問題
真係唔知邊個小學雞

我幾時有屌鳩你冇論點
再入埋黎討論
一係你就駁我
我都估到你會覺得冇問題

都估到你駁唔到
啲舊會然又唔再上黎
啲湖巴又變晒
竟然會r fd子
又成大陣腥味
你討論埋我果份

走既走 變哂啦

你地鐘意圍爐打飛機咪唔阻你地囉

最撚冇解係湖撚竟然出公海羣埋老鼠潛力狗班爆閘友 唔記得舊登年代班友點爆閘入黎搞事?

呢個真係講出我心聲
不嬲我湖都係一個打晒其他29隊㗎啦
我就由2010開始上
邊一年唔係係公海同其他互屌到仆街
呢家仲要係到話鳩番我地係到圍爐
冇病呀
仲要羣埋班搞事撚到
冇撚病呀
真係睇撚到我好撚想嘔呀屌你老母
幾時變撚到咁㗎
你地班撚屌自己係到討論晒佢算喇
快撚啲叫埋你地fd子霸撚晒成個post佢喇
好似舊登個木狼post咁喇

點樣見到你所講既野?

理撚得你幾撚有論點
關我撚事
幾時有屌鳩你冇論點呀
重睇啦

唔夠人講就講粗口
你就真係破壞討論啦

呢度d湖係靜係接受到自己圍爐打j
你理性分析 講d佢地唔岩聽既野就屌撚到你化
當正自己最大 咩一隊大戰公海29隊
佢地係惡哂架

啫係咁,舊登時期湖po比潛力狼同老鼠班友爆閘搞事,你地都仲可以出去扮冇事同人做fd我真係冇野講
比人強姦完仲要出去r fd做

唔夠人講就講粗口
你就真係破壞討論啦

點樣唔夠你講
你就一直係到轉移視線
駁唔到咪收皮囉
係要係到轉移視線
好鬼小學雞
仲有
連登舊登不嬲好多粗口
你咁唔想睇到粗口
快啲話老師知
或者filter左佢
建議你過番香討 u汪
岩你多啲

而家唔係打粗口有問題
真係唔知邊個小學雞

我幾時有屌鳩你冇論點
再入埋黎討論
一係你就駁我
我都估到你會覺得冇問題

都估到你駁唔到
啲舊會然又唔再上黎
啲湖巴又變晒
竟然會r fd子
又成大陣腥味
你討論埋我果份

走既走 變哂啦

得返啲低能仔
係咪召喚緊我?
係咪召喚緊我?

你拋棄左牛
係咪召喚緊我?

你拋棄左牛

今年oneal 大日子,點都要支持下既
https://www.youtube.com/watch?v=BQVs5LWOskY

笑左連sports science 都唔吹奏

上年羅仔個sport science睇落勁好多
https://www.youtube.com/watch?v=BQVs5LWOskY

未見sport science 會播球員射唔入嘅片

未見sport science 會播球員射唔入嘅片

Projected No. 2 overall pick Lonzo Ball will work out and meet with the Los Angeles Lakers on June 9, league sources tell @TheVertical.
Projected No. 2 overall pick Lonzo Ball will work out and meet with the Los Angeles Lakers on June 9, league sources tell @TheVertical.

成日認錯你同譚狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞