[It's coming Home]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1372]

1001 回覆
5 Like 16 Dislike
連加特外借第一場入3球
當年同依家點比
傑斯史高斯擺依家呢個環境仲有冇咁多機會都係一個問題
如果淨係講一兩件既話隊隊都有啦
依家係曼上年出得多都係MCTOM 木 DEAN
近排算好既有潛質果咋都有借出去英冠吸經
Pogba 換唔換到 Neves 同 Camavinga
上面有LINK唔係我吹
係吹都係果個PAGE D人吹
佢去李狗個季係咪同時有kane vardy一齊坐bench
我覺得佢返到嚟俾個後備or盃賽正選都幾好
起碼叫後備出到場有機會改變戰局/輪換下

不過ole
四球呀
其實如果英超可以好似西甲咁,俾佢哋既B隊直接踢職業一隊既比賽(但唔可以同A隊同級),可以俾年青球員直接係一隊既水平比賽(如果可以上到英冠級對果隊B隊黎講真係一個好好既練兵機會),點都好過係U23塘水滾塘魚啦(特別是對果啲天賦唔高,唔上唔落未夠班踢一隊果啲)
其實你地兩個都啱, 唔係下下非黑即白
有料好似MCTOM GREENWOOD可以直升上一隊
但有陣時有料都睇有冇運, 而家要直升上一隊真係天時地利人和
MCTOM真係好既例子
秒回
Mbe 你食咗?
皇馬幾勁 成43個
但乜唔出邊個出名 又唔係打緊佢地 係佢青訓
馬達?摩拉達?
就算後備出
咪又係屌鳩連廢
連同西咸咁夾 就放佢走好過啦
執到件MCTOM 就串柒柒
條友係咁㗎啦
35m +10m add ons邊算平
2017果陣 lukaku都係80m
英冠第一個反枱
係呀 大把比mctom更有料嘅青訓都上唔到一隊啦
真係睇運多
但如果有潛質又未用得着個啲 真係最好外借 吸收經驗
屌你老味 佢成日縮 縮佢老母咩
sor覆完先睇到條link
我掃咗一陣wiki睇啲transfer fee only
因為好多undisclosed睇漏咗

不過鏝買呢堆青訓返黎應該都駛唔小
所以我都係覺得呢排個新DOF畢特搞青訓係好既
至少唔係好似之前幾年咁大部份踢到U23完約BYEBYE
好似話人工傾唔掂數
窮撚西咸
但偏偏個個教練都用佢打防中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞