[It's coming Home]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1372]

1001 回覆
5 Like 16 Dislike
但係升一隊就做人球 我軌fd 都成日屌鬼
反西黨都要跪
證明朗隊 >>> 黨
鏝呢幾年賣青訓都賣左成億幾收入
軌唔使講賣垃圾青訓出去都2XM

曼D青訓淨係踢U23踢唔掂就完約免費走
其實青訓唔借出去點成長 係自己球會又唔係多一隊機會
敢問鏝賣邊幾個青訓賣咗億幾返嚟?
有料既好似MOUNT呢D點會仲做人球
如果青訓剩係為賺錢,咁你岩,我曼青訓垃圾黎

至於唔借出去點成長,記憶中傑斯史高斯都好似冇外借過,唔知佢地成長成點呢?

佢地年代久遠,好,咁睇下foden greenwood?
Mount都好似外借過兩次
不過 其實借多啲 好過踢U23啦
The CIES Football Observatory have looked at which youth academies have produced the most players that are currently playing in Europe’s big five leagues.

1. Real Madrid – 43
2. Barcelona – 32
3. Lyon – 31
4. PSG – 29
5. Valencia – 28
6. Real Sociedad – 26
7= Athletic Bilbao – 25
7= Rennes – 25
9. Man Utd – 24
10. Arsenal – 23
11= Saint-Etienne – 22
11= Monaco – 22
13. Atletico Madrid – 21
14= Chelsea – 20
勁嘅咪直上一隊 唔駛借囉
但唔係個個咁勁
唔係林伯你睇佢有冇得出?
借畀肥西隊打比lor
咁咪即係外借唔係必須囉
人地講緊 "唔借出去點成長“ 喎
碧咸外借過
世界足球先生第二
億幾佢吹大咗
但brahim angelino douglas個啲加加埋埋都幾千萬
但鏝呢啲多數都係全球買返黎再賣
賺得勁真係猁狗
solanke brewster呢啲水貨都掠到幾千萬
Of the 19 other clubs in the Premier League, 12 of them have at least one player in their ranks who went to Chelsea’s academy.

佢個學院真係出左好多人不過一隊太鍾意一字排開,年輕球員冇位隊要清鳩哂
通常外借呢條路唔係俾啲實力未夠班即時踢英超一隊,但都仲叫有潛質可以期望下既青訓既咩,但好多人覺得青訓好似係要青訓成才就一定要外借
當年唔係V92 福狗有冇得出?
呢D講機遇既姐
印象中係林伯肯用青訓 上咗位先keep住用
同埋撚狗第一年冇得買人
都唔止機遇仲有耐心㗎
上季完前都有唔少車迷話Mount契仔死出㗎
外借完成材又得
唔借出去直接上一隊成材又得

外借完收皮又大把
唔借出去踢U23 踢到完約走又大把

睇野唔好剩係睇一邊
如果果年係摩狗教
我諗條友會搵爆炸打前鋒都唔會升福狗
大會嚟講 如果外借到去其他英超隊拎下經驗都幾好

好似甸軒喺錫菲聯幫手護級咁 佢又有正選打 好過喺自己球會坐 不過龍門情況應該唔同小小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞