[It's coming Home]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1372]

1001 回覆
5 Like 16 Dislike
好想見到妹係我曼發光發亮
妹黎咁耐都高不成低不就,冇辦法
換到雲加only
得一年約邊值錢 就算續約 週薪起碼35-40萬 都無乜隊比得起人工
Goodbye and Thank you Paul
Fuckoff 死肥閪
希望快啲買到個人頂妹 最好補多隻右閘
妹呢d 正宗雞肋
法國隊比埋個全盛kante喺正隔離
幫手執屎都要輸比瑞士
連國家隊隊友都屌鳩佢hea守
攻又唔係c7/messi級數憑咩唔守波

廢lin/妹呢d輸波照跳舞球最有價即賣
換返d 有heart 有拼勁球員
比多幾個燥狂佬隊波肯定提升唔少
我地都害咗普巴好耐 放佢走啦
其實psg都岩普既,果邊快樂足球,賽程少d輕鬆d,有party又有成班mk仔陪佢玩
等睇普巴走咗之後前場冇波到成班叫春懷念普巴
叫硬
普走 雲加嚟到第一季又適應唔到就好笑
到時中場中mcfred matic 雲加 半個vdb
冇人識向前帶波傳波
解放雲加
都唔係第一次食回力鏢啦,d球員離開曼踢到識飛都會有人回望過去

我都無咩話想佢留定走,佢又唔算hea踢,岩岩果季有幾場關鍵時候佢都入到波,我自己對佢既表現係不過不失,不過一黎佢本人都應該想走,二黎拉奧拿又真係好麻煩,唯有睇吓補到咩人番黎
請雲加
諗起迪比
最好係唔走 但係似走 之前先話終於同sancho一隊然後自己走
放埋件垃圾fred喇 波都控唔掂
唔覺得有幾勁
人地而家國家隊長期正選,決賽就黎對小花
出面source 話雲加係唔關普巴走唔走事會唔會真係會補強多個top class 中場
amad hannibal vinga上位啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞