[It's coming Home]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1372]

1001 回覆
5 Like 16 Dislike
有冇更狗同LYY嘅對話睇
發揮你嘅創意
✔️✔️
再玩d人就來頂唔順block架喇
笑得更狗太多佢都唔理我了
隔一排先出啦
呢排笑得多就唔好玩
點解要破壞
點解要攬炒?
係柒
嗰場擺明輸awb
又柒
t問題多d

爭頂捉下雞仔好正常 個個都會
最近冇追post似乎錯過好多花生
saka 係咪最新一代既契仔
整體黎講 上季失左44球
少熱狗一球咁大把 80m點都有責任啦
咁一定有責任嘅
但比起其他人少d囉
知唔知邊個Whatsapp佬
中場防守唔夠力
右路冰 awb顧唔掂自己
你睇佢李城 英撚完全兩個人來
成日話Awb失位 冰派膠
80m派膠就話教練團問題 中堅拍檔唔夠好

猁之前用vvd撘隻老虎狗都入到歐聯決賽
80m依個後防身價 我期望佢係carry條防線
唔係又要買邊個邊個去解放佢
要carry都要班友正常發揮先得
唔知
開季咁柒
起碼要多季洗底啦
季中無再扮派路hold波之後已經好咗好多
季尾傷咗就知龜隊重要
英人價-15m
爭四對手價-15m
變返50m再同fred比較下
仲有歐超聯佢嘅表現
[Welcome SANCHO]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1363]
https://lih.kg/tMjNLaX
#585 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
戰術踢到單中堅應該可以carry 隔離冰狗成日縮頭縮腳 點carry呀
Daddy

Mourinho was sacked by United in December 2018 before he was appointed at Spurs in November 2019 and again dismissed in April. He was announced as Roma's new manager in May.

At United, Mourinho won the Community Shield, EFL Cup and Europa League while he led Spurs to the EFL Cup final, but he was dismissed before the showpiece took place, which Tottenham lost 1-0 to Manchester City.

"I won three trophies at Manchester United and that was seen as a disaster," Mourinho said. "I reached a cup final which I was not allowed to play at Tottenham, and that was seen as a disaster.
"What's a disaster for me is considered a great success for others."
巴打辛祖而家就done deal ,幾時改名做雲加加盟吧
呢個唔係妹巴喎
而且唔係龜隊平時carry咩
感動嘅係終於有人知龜隊好,嗰陣幫佢講幾句公道說話都無乜人撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞