[It's coming Home]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1372]

1001 回覆
5 Like 16 Dislike
一直都叫蘇狗躝
費蛇後期都係交俾Queiroz搞, 更加多係manger而唔係coach角色, 蘇蛇都似係咁

好似樓上咁講, 叫班助教學下仲好
歐聯小組關鍵戰對萊比錫,輸3:0換幾件後防,之後-6追返2球之後無哂換人名額換進攻球員,本身追和就可以出線。歐霸決賽加時先換人射12碼,佢比起費SIR更加青出於藍
學撚咗其中一樣啦
咪就係攬住啲換人名額唔用囉
聽講儲夠10個可以換一杯麥旋風
未做到費蛇咁既成績學費蛇後期做既野
落到場就係球員問題
關SO9撚事
費SIR灌輸紅魔血性到球員入哂骨,上哂岸先教比班細攪,而我地而家樣樣野都係初步階段,需要個領隊帶領,屌佢樣樣野都交比班細,自己坐係度睇波,縱容派飯福亂鳩咁踢,博靈光一閃,平時博到就以為好叻,決賽就瀨哂野,教波教到好似賭徒咁。
換文西 杜狗
未識行就學咗屌閪先
文西傷左接近半年無出,關鍵戰換佢出黎踩下草,幾有人情味
走線落歐霸 等格狗冇咁多收入
光復曼聯又進一大步
SO9又贏
費sir後生嗰陣幾熱血幾有passion係場邊指揮
蘇9條撚樣坐係度成撚個廢老咁
今季企多咗係場邊架喇
費sir老左都有passion過蘇蛇啦

隊長好撚型
又跌500點你老味
抬埋飯嚟我曼
尋晚佢真係頂晒
唔知丹麥高空波廢定點
Emiliano Martínez: "You're nervous."
*Mina laughs*
Emi: "You're laughing, but you're nervous"
Emi: "I know you already, fool. I know you."
Emi: "Look out, I'm gonna eat you alive. Look out, I'm gonna eat you alive."

原來馬天尼斯口噏噏係講呢啲
比卡超好撚好腳頭
Ddg毒撚格識鬼依啲咩
我覺得龜傷完fit過之前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞